Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати торт "Снікерс"?
Рецепт цей, звичайно, є не самим простим і на приготування цього торта доведеться витратити певний час, але зате результат вас дуже і дуже обрадує - торт виходить дивовижно смачний!
Отже, для коржа вам знадобляться два яйця, 100 грамів цукру, один стакан сметани, три столові ложки какао-порошку, один пакетик розпушувача і 300 грамів борошна. Яйця слід збити з цукром, додати до них сметану, борошно, розпушувач і какао. Масу перемішати гарненько і з отриманого тіста спекти в рознімної формі один за іншим два коржа (випікати в духовці при температурі 200 градусів). Готові коржі охолодити.
Для приготування другого крему потрібні такі продукти: одна банка вареного згущеного молока, 250 г вершкового масла, 200 грамів арахісу (замість нього можна використовувати будь-які інші горіхи). Олію довести до кімнатної температури збити і потім, продовжуючи збивати, додавати до нього потроху згущене молоко. Потім до крему додати підсмажену і трохи подрібнений (не занадто дрібно) арахіс і перемішати.
Для другого крему потрібно взяти дві столові ложки ванільного пудингу (він у магазинах продається в пакетиках, його потрібно приготувати по інструкції), 150 грамів цукру, дві склянки молока, 250 г вершкового масла. Дві столові ложки пудингу і цукор розмішати в 50 мілілітрах молока, а решту молоко закип'ятити і потім тонкою цівкою влити туди ж, постійно помішуючи при цьому. Отриману масу на повільному вогні варити близько п'яти хвилин до загустіння, після чого дати отриманої пудингу охолонути. Масло кімнатної температури збити і додати потроху до нього пудинг, охолола до кімнатної температури.
Два коржі просочити спочатку солодким сиропом, потім один корж намазати шаром крему з масла і пудингу і поставити хвилин на 15 в холодильник, після чого корж з кремом дістати і викласти на нього весь крем зі згущеного молока. На другий корж викласти шар крему з пудингу і покласти його на торт змазаній стороною вниз. Після цього весь торт змастити рештою пудингово-масляним кремом зі всіх сторін і поставити в холодильник.
Приготувати глазур, розчинивши в каструльці на малому вогні суміш з 150 грамів шоколаду, 50 грамів вершкового масла і 50 мілілітрів вершків. Дати глазурі охолонути і потім полити нею весь торт. Готовий торт прикрасити подрібненими горіхами.
Категория: Рецепти |
| Теги: крему, торт
Як спекти шоколадно-ванільні кексики?
Як приготувати панцанеллу?
Як зробити бутербродний тортик з оселедцем?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: