Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати томатний суп з беконом?
Томатний суп готується з додаванням рисового борошна, і за рахунок цього виходить густим і ситним. Ну і звичайно корисним і смачним. Якщо немає рисового борошна, подрібніть трохи рису в кавомолці. Що знадобиться для приготування П'ять великих стиглих помідорів Одна морквина Одна цибулина Три столові ложки сухого білого вина Столова ложка рисового борошна Кілька смужок бекону Сіль, цукор, чорний мелений перець, сушений або свіжий базилік, майоран - все за смаком Рослинна олія Вода або бульйон Приготування Морквину і цибулю дрібно нарізати, спасерувати в олії до м'якості. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, вирізати плодоніжку і нарізати м'якоть невеликими шматочками. Скласти помідори, цибулю і моркву в каструлю, влити трохи води або бульйону, додати сіль і цукор, спеції, трави. Довести до кипіння, варити на невеликому вогні 20 хвилин. Подрібнити в блендері до однорідного стану. В білому вині розвести рисову муку, додати в суп. Знову поставити на вогонь, дати закипіти, варити при слабкому кипінні п'ять хвилин. Зняти з вогню. На сухій сковорідці підсмажити шматочки бекону, додати в суп і відразу ж подавати. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |