Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати теплий салат з квасолі та грибів?
У салату крім чудового смаку є ще маса переваг - його дуже швидко і просто готувати, гриби можна брати заморожені, свіжі чи консервовані, квасоля - готову з банки або відварити. Загалом, безліч варіантів і подавати салат теж можна і теплим, і як звичайний салат - після охолодження.
Що знадобиться для приготування
200 - 250 консервованої білої квасолі у власному соку (або відварена)
400 - 450 грам консервованих печериць
100 грам майонезу
100 грам сухариків
Рослинне або вершкове масло
Приготування

Якщо берете консервовану квасолю і гриби, то злийте рідину з баночок, а гриби і квасоля перекладіть в друшляк.
Розігрійте в сковороді трохи олії (за смаком - вершкове або рослинне), викладіть квасолю і гриби. Обсмажуйте на середньому вогні, періодично перемішуючи хвилин десять. Потім в ще гарячу суміш додайте майонез. Додавати його треба частинами, потроху, кожен раз добре розмішуючи суміш. Майонез буде разжижаться, і може знадобитися різна кількість, залежно від консистенції. Накрити сковороду кришкою і залишити на півгодини (можна перекласти в інший посуд, але обов'язково накрити, щоб салат швидко не остигав.
Перед подачею посипати сухариками. Якщо салату вийшло більше, ніж зможете з'їсти за один раз, то потрібно відібрати стільки, скільки треба, а решту не посипати сухариками і прибрати в холодильник.
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, ГРИБИ
Салат з кальмарами і овочами
Що приготувати на вечерю швидко і смачно і недорого?
Як приготувати сирний суп з креветками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: