Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з квасолі та грибів?
У салату крім чудового смаку є ще маса переваг - його дуже швидко і просто готувати, гриби можна брати заморожені, свіжі чи консервовані, квасоля - готову з банки або відварити. Загалом, безліч варіантів і подавати салат теж можна і теплим, і як звичайний салат - після охолодження. Що знадобиться для приготування 200 - 250 консервованої білої квасолі у власному соку (або відварена) 400 - 450 грам консервованих печериць 100 грам майонезу 100 грам сухариків Рослинне або вершкове масло Приготування Якщо берете консервовану квасолю і гриби, то злийте рідину з баночок, а гриби і квасоля перекладіть в друшляк. Розігрійте в сковороді трохи олії (за смаком - вершкове або рослинне), викладіть квасолю і гриби. Обсмажуйте на середньому вогні, періодично перемішуючи хвилин десять. Потім в ще гарячу суміш додайте майонез. Додавати його треба частинами, потроху, кожен раз добре розмішуючи суміш. Майонез буде разжижаться, і може знадобитися різна кількість, залежно від консистенції. Накрити сковороду кришкою і залишити на півгодини (можна перекласти в інший посуд, але обов'язково накрити, щоб салат швидко не остигав. Перед подачею посипати сухариками. Якщо салату вийшло більше, ніж зможете з'їсти за один раз, то потрібно відібрати стільки, скільки треба, а решту не посипати сухариками і прибрати в холодильник. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |