Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати свинячі реберця в азіатському маринаді?
У маринаду явно виражений смак азіатських страв, він дуже ароматний, ідеально підходить для жирної свинини. Реберця виходять м'які і соковиті, ну і великий плюс рецепту в тому, що готувати м'ясо дуже просто. Що знадобиться для приготування 600 грам свинячих реберець Шматочок свіжого імбиру (приблизно 4-5 см) Чайна ложка солі Чайна ложка цукру Чайна ложка чорного меленого перцю Три часточки часнику Столова ложка соєвого соусу Чайна ложка рибного соусу Столова ложка меду Приготування Часник пропускаємо через прес, імбир чистимо і тремо на найдрібнішій тертці. Всі компоненти для маринаду (сіль, цукор, перець, обидва види соусів, мед, часник, перець і імбир) кладемо в миску і добре розмішуємо. Реберця нарізаємо порційними шматками, кладуть у маринад, обмазуємо так, щоб м'ясо було рівномірно вкрите, накриваємо і ставимо в холодильник мінімум на 6 годин. Краще залишити на ніч або навіть на добу - м'ясо вийде ще смачніше. Мариновані реберця виймаємо з маринаду, перекладаємо у форму, затягуємо її фольгою і відправляємо в духовку. Запікаємо 25 хвилин при температурі 200 градусів. Потім знімаємо фольгу і повертаємо реберця в духовку на півгодини. У процесі приготування два-три рази змастіть м'ясо маринадом. Якщо м'ясо виходить сухим, то додайте в форму кілька ложок води. Подавайте з рисом або картопляним пюре. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |