Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати свинину «Амадеус»?
![]() Список продуктів: п'ятсот грамів свинини, три зелених яблука, один болгарський перець, пару стаканчиків вермуту, чотири невеликих картоплини, сто грамів чорносливу без кісточок, сто грамів лимона, 1/4 склянки оливкової олії, зелень укропчика і петрушки, сіль, два великих помідорчика, триста грамів свіжої стручкової квасолі, сіль, чорний перець, соус бешамель. Приготування: Чорнослив замочуємо в теплій воді. Свининку ріжемо на порції поперек волокон, відбиваємо, приправляємо сіллю і перцем, щедро поливаємо соком лимона і вермутом і відправляємо в холодильник на три години. Цибулю і перець ріжемо кільцями. Змащуємо деко олією, кладемо на деко м'ясо, зверху поливаємо соусом бешамель, розкладаємо кільця цибулі і солодкого перчика і відправляємо в духовку на чверть години. Яблуко і картоплю очищаємо від шкірки, помідори ошпарюємо і знімаємо шкірку. Нарізаємо яблука і помідори на четвертинки. Дістаємо м'ясо з духовки і викладаємо до нього яблука, помідори, цілий чищений картоплю, замочений чорнослив, поливаємо все це справа маринадом і повертаємо в духовку, запікати до рум'яної скоринки. Окремо відварюємо в підсоленій воді стручкову квасолю. Подаємо м'ясо з гарніром з вареної квасолі. Зверху посипаємо блюдо рубаною зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |