Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати свинину «Амадеус»?
Виходить дуже смачна свинина, запечена з зеленими яблуками і чорносливом.
Список продуктів: п'ятсот грамів свинини, три зелених яблука, один болгарський перець, пару стаканчиків вермуту, чотири невеликих картоплини, сто грамів чорносливу без кісточок, сто грамів лимона, 1/4 склянки оливкової олії, зелень укропчика і петрушки, сіль, два великих помідорчика, триста грамів свіжої стручкової квасолі, сіль, чорний перець, соус бешамель.

Приготування:
Чорнослив замочуємо в теплій воді. Свининку ріжемо на порції поперек волокон, відбиваємо, приправляємо сіллю і перцем, щедро поливаємо соком лимона і вермутом і відправляємо в холодильник на три години.

Цибулю і перець ріжемо кільцями. Змащуємо деко олією, кладемо на деко м'ясо, зверху поливаємо соусом бешамель, розкладаємо кільця цибулі і солодкого перчика і відправляємо в духовку на чверть години.
Яблуко і картоплю очищаємо від шкірки, помідори ошпарюємо і знімаємо шкірку. Нарізаємо яблука і помідори на четвертинки.

Дістаємо м'ясо з духовки і викладаємо до нього яблука, помідори, цілий чищений картоплю, замочений чорнослив, поливаємо все це справа маринадом і повертаємо в духовку, запікати до рум'яної скоринки.
Окремо відварюємо в підсоленій воді стручкову квасолю.

Подаємо м'ясо з гарніром з вареної квасолі. Зверху посипаємо блюдо рубаною зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, Яблука
Рулети з лаваша з яблуками
Як готується запіканка з гречаної каші?
Смажені кабачки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: