Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп з лосося з зеленим горошком?
В супі мінімум калорій, максимум смаку та користі. Найсмачнішим він вийде з філе лосося, але в цілях економії можна купити і менш дорогі шматочки делікатесної рибки.
Що знадобиться для приготування

300 грам філе лосося
300 г свіжого або замороженого зеленого горошку
Дві цибулини
Дві морквини
Половинка лимона
Чотири столові ложки подрібнених томатів (або томатів у власному соку)
Кілька горошин чорного перцю
Сіль за смаком
Рослинна олія

Приготування

Лук наріжте півкільцями, моркву - брусочками. В каструльці, де буде готуватися суп, розігрійте трохи рослинного масла, обсмажте цибулю і моркву до м'якості. Додайте томати, перемішайте, тушкуйте на невеликому вогні без кришки хвилин п'ять.
Всипте В каструлю зелений горошок і тушкуйте овочі ще п'ять хвилин.
Тим часом рибу помийте, наріжте шматочками. Покладіть її в іншу каструлю або сотейник, влити літр води, додайте нарізаний часточками лимон, чорний перець горошком. Доведіть до кипіння, варіть одну хвилину.
Шматки риби покладіть на тарілку, рибний бульйон процідіть відразу в каструлю з тушкованими овочами. На невеликому вогні варіть кілька хвилин, покладіть шматочки риби і варити з моменту закипання ще п'ять хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: п'ять, каструлю
Як швидко посолити горбушу?
Як готуються деруни з грибами?
Маківники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: