Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з лосося з зеленим горошком?
В супі мінімум калорій, максимум смаку та користі. Найсмачнішим він вийде з філе лосося, але в цілях економії можна купити і менш дорогі шматочки делікатесної рибки. Що знадобиться для приготування 300 грам філе лосося 300 г свіжого або замороженого зеленого горошку Дві цибулини Дві морквини Половинка лимона Чотири столові ложки подрібнених томатів (або томатів у власному соку) Кілька горошин чорного перцю Сіль за смаком Рослинна олія Приготування Лук наріжте півкільцями, моркву - брусочками. В каструльці, де буде готуватися суп, розігрійте трохи рослинного масла, обсмажте цибулю і моркву до м'якості. Додайте томати, перемішайте, тушкуйте на невеликому вогні без кришки хвилин п'ять. Всипте В каструлю зелений горошок і тушкуйте овочі ще п'ять хвилин. Тим часом рибу помийте, наріжте шматочками. Покладіть її в іншу каструлю або сотейник, влити літр води, додайте нарізаний часточками лимон, чорний перець горошком. Доведіть до кипіння, варіть одну хвилину. Шматки риби покладіть на тарілку, рибний бульйон процідіть відразу в каструлю з тушкованими овочами. На невеликому вогні варіть кілька хвилин, покладіть шматочки риби і варити з моменту закипання ще п'ять хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |