Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з додаванням морської капусти?
Про корисність морської капусти писалося чимало. З морської капусти можна приготувати чудовий ароматний суп. На думку багатьох хазяєчок, цей суп дуже смачний і стає одним з улюблених страв. Інгредієнти: Бульйон або вода - півтора літра; Картопля - три бульби; Морква - одна штука; Морська капуста - за смаком; Цибуля ріпчаста - одна головка; Зелений горошок консервований - одна банку; Яйце куряче - одна штука; Сметана, зелень, спеції і сіль. Процес приготування: Закип'ятити воду або бульйон, краще всього використовувати курячий і закласти в нього нарізану на кубики велику картоплю. Спасерувати моркву і цибулю. Після цього, як тільки картопля буде майже готовий викласти спасеровані овочі, перемішати і варити до м'якості картоплі. Після цього покласти капусту морську, потім зелений горошок. Перемішати. Яйце відварити і натерти, потім додати до супу. За смаком додати спеції і сіль. Проварити ще хвилин п'ять. Розлити по тарілках, присипати зеленню і полити сметаною. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |