Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп-крем з картоплі з ковбасою?
Ситний, смачний, ароматний супчик, який дуже швидко готується. Смак можна варіювати в залежності від своїх уподобань і обраного сорту ковбаски. Дуже смачно виходить з подкопченными сосисками (типу мисливських).
Що знадобиться для приготування

Кілограм картоплі
Дві великі цибулини
100 грам копченого сала
300 грам копченої ковбаски
Дві - три столові ложки приправа («Вегета» або подібної)
200 мл. вершків
Столова ложка рослинного масла
Сіль і перець за смаком
Свіжа зелень

Приготування

Сало нарізати дрібними шматочками, обсмажити, відкласти в сторону. Цибулю нарізати півкільцями або кубиками, злегка обсмажити в рослинній олії. Додати до цибулі нарізані соломкою картоплю, обсмажувати все разом кілька хвилин. влити два літра води, додати спеції і приправи, варити півгодини з моменту закипання.
Один ополоник картопляного супу відібрати, решта злегка остудити і пюрировать блендером. Влити вершки, повернути суп на плиту, довести до кипіння, покласти нарізану кружальцями ковбасу і п'ять хвилин тушкувати на слабкому вогні (тільки щоб прогріти ковбасу). Покласти відкладений картоплю, сало і зелень і через п'ять хвилин зняти з вогню. Дати супу пару хвилин настоятися і розлити по тарілках. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, супу
Як приготувати млинці в пляшці?
Ватрушки "Фрейлін"
Що приготувати на вечерю швидко і смачно і недорого?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: