Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп-крем з картоплі з ковбасою?
Ситний, смачний, ароматний супчик, який дуже швидко готується. Смак можна варіювати в залежності від своїх уподобань і обраного сорту ковбаски. Дуже смачно виходить з подкопченными сосисками (типу мисливських). Що знадобиться для приготування Кілограм картоплі Дві великі цибулини 100 грам копченого сала 300 грам копченої ковбаски Дві - три столові ложки приправа («Вегета» або подібної) 200 мл. вершків Столова ложка рослинного масла Сіль і перець за смаком Свіжа зелень Приготування Сало нарізати дрібними шматочками, обсмажити, відкласти в сторону. Цибулю нарізати півкільцями або кубиками, злегка обсмажити в рослинній олії. Додати до цибулі нарізані соломкою картоплю, обсмажувати все разом кілька хвилин. влити два літра води, додати спеції і приправи, варити півгодини з моменту закипання. Один ополоник картопляного супу відібрати, решта злегка остудити і пюрировать блендером. Влити вершки, повернути суп на плиту, довести до кипіння, покласти нарізану кружальцями ковбасу і п'ять хвилин тушкувати на слабкому вогні (тільки щоб прогріти ковбасу). Покласти відкладений картоплю, сало і зелень і через п'ять хвилин зняти з вогню. Дати супу пару хвилин настоятися і розлити по тарілках. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |