Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати соус з гострих перців?
Цей соус безсумнівно сподобається любителям гострих страв і приправ. Якщо на середній смак, то соус за пропонованим рецептом виходить островат - його можна їсти ну хіба що в мінімальних кількостях і з ґрунтовним м'ясним блюдом.
Що знадобиться для приготування
200 грам гострого перцю
Головка часнику
Дві столові ложки яблучного або винного оцту
Чайна ложка солі (без гірки)
Столова ложка цукру (без гірки)
Столова ложка рослинного масла
Чайна ложка крохмалю для згущення соусу (не обов'язково)

Приготування

Перчики моєму, витираємо, відрізаємо зелені верхівки з хвостиком. Самі перчики ріжемо на шматочки. Насіння з перчиком не видаляємо! Чистимо часник і разом з шматочками перцю відправляємо в блендер. Перемелюємо до однорідного стану, в пюре. Перекладаємо в каструльку, додаємо сіль і цукор, вливаємо олію і оцет, перемішуємо. Якщо хочете щоб соус був погустіше - додайте крохмаль.
Поставте каструлю на невеликий вогонь, доведіть до закипання і відразу ж зніміть з плити. Поставте каструльку в ємність з холодною водою або на крижану баню. Охолодіть до кімнатної температури. Потім можна подавати до столу або прибрати в холодильник для подальшого охолодження.
Категория: Рецепти |
| Теги: Соус, каструльку
Як готується сирна запіканка з вівсянкою і бананом?
Булочки з м'ясом і сиром
Ватрушки "Фрейлін"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: