Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сметанний пиріг з журавлиною?
Пиріг дуже простий, і часу на приготування потрібно зовсім небагато. Але результат неодмінно порадує - пиріг виходить соковитий, з легкою кислинкою і неймовірним ароматом. Що знадобиться для приготування 200 грам борошна 150 грам сметани 150 грам вершкового масла або маргарину 200 грам цукру Два яйця 300 грам журавлини 100 грам будь-яких горішків Чайна ложка розпушувача Щіпка солі Приготування Зважте 100 грам цукру і змішайте його з цукром. Збийте добела, додати сметану і половину розтопленого вершкового масла. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і сіллю. З'єднайте з масляною сумішшю і вимісити однорідне тісто. масло або маргарин покладіть у форму, в якій буде випікатися пиріг, посипте цукром, що залишився і при постійному помішуванні потримайте на самому мінімальному вогні до повного розчинення цукру. Потім у форму покладіть горіхи і журавлину. Залийте зверху тістом, розрівняйте верх. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно 40-45 хвилин. Готовий пиріг накрийте тарілкою, переверніть, посипте цукровою пудрою. Подавати пиріг можна гарячим або холодним, він у будь-якому випадку буде дуже смачним. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |