Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сметанне печиво?
![]() Що знадобиться для приготування Дві склянки борошна 125 грам цукрової пудри 100 грам сметани 60 грам вершкового масла Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Пакетик ванільного цукру Приготування Масло заздалегідь дістаньте з холодильника або прогрійте в мікрохвильовці щоб воно стало м'яким. Змішайте його з цукровою пудрою і збийте міксером. Покладіть сметану (вона теж повинна бути кімнатної температури), ванільний цукор і ще раз збийте. Додайте просіяне борошно і соду (її погасіть оцтом). Замісіть тісто, воно повинно вийти досить крутим. Розкачайте його в пласт товщиною 0,5 - 1 див. Формочкою виріжте печива, наколіть виделкою щоб менше здувалися в духовці, розкладіть на змащеному олією деку. Випікається печиво при температурі 160 - 180 градусів 20 - 25 хвилин. Печиво має тільки злегка змінити колір, трохи підрум'янитися. Якщо його тримати довше, то воно стане сухим і затвердіє. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |