Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сметанне печиво?
Печиво дуже просте за складом і легка в приготуванні. У нього лише один недолік - з'їдається така смакота моментально! Що знадобиться для приготування Дві склянки борошна 125 грам цукрової пудри 100 грам сметани 60 грам вершкового масла Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Пакетик ванільного цукру Приготування Масло заздалегідь дістаньте з холодильника або прогрійте в мікрохвильовці щоб воно стало м'яким. Змішайте його з цукровою пудрою і збийте міксером. Покладіть сметану (вона теж повинна бути кімнатної температури), ванільний цукор і ще раз збийте. Додайте просіяне борошно і соду (її погасіть оцтом). Замісіть тісто, воно повинно вийти досить крутим. Розкачайте його в пласт товщиною 0,5 - 1 див. Формочкою виріжте печива, наколіть виделкою щоб менше здувалися в духовці, розкладіть на змащеному олією деку. Випікається печиво при температурі 160 - 180 градусів 20 - 25 хвилин. Печиво має тільки злегка змінити колір, трохи підрум'янитися. Якщо його тримати довше, то воно стане сухим і затвердіє. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |