Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати смажений фарш з рисом і овочами?
Рецепт повсякденний і дуже простий. Овочі можна підбирати по своєму смаку або частина з них замінити грибами – буде не менш смачно. Що знадобиться для приготування Один середній кабачок Дві цибулини Два солодких болгарських перцю Чотири часточки часнику Їдальня ложка тертого кореня імбиру 200 грам пропареного довгозернистого рису 500 грам м'ясного фаршу Половина чайної ложки меленої зіри (куміна) Дві столові ложки соєвого соусу Сік половинки лайма Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Рис відварюємо в підсоленій воді. Дрібно ріжемо цибулю. Кабачок і перець ріжемо дрібними кубиками. Розігріваємо в глибокій сковороді або в казані дві столові ложки рослинної олії. Кладемо цибулю, обсмажуємо чотири хвилини. Додаємо перець, кабачок, смажимо ще хвилин п'ять. Кладемо зіру, імбир, часник, спеції обсмажуємо з овочами півхвилини. Додаємо фарш і при безперервному помішуванні обсмажуємо десять хвилин. Фарш не повинен збиратися грудочками. Вливаємо сік лайма і соєвий соус, все ретельно перемішуємо. Додаємо рис, прогріваємо і через дві – три хвилини знімаємо з вогню. Накриваємо кришкою і даємо постояти хвилин десять. Подаємо гарячим, з салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |