Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сирну запіканку з рисом?
Ніжна, ситна запіканка з рисом, сиром, яблуками і родзинками. Фрукти тут дуже до речі - ізюм дає насолоду, а яблука - легку кислинку. Дуже смачно, особливо якщо готову запіканку полити полуничним варенням!
Що знадобиться для приготування
Склянку рису
Дві склянки молока
Півтора літра води
200 грам сиру
Три столові ложки цукру (за смаком)
Три яйця
80-100 грам родзинок
Три яблука
Пакетик ванільного цукру
Столова ложка сметани
Полуничне варення для подачі (можна без нього або взяти будь-яку інше)
Приготування

Рис промийте і зваріть розсипчасту кашу на молоці. розведеному водою. Дайте каші охолонути до кімнатної температури.
Тим часом два яйця і цукор збийте міксером у пишну піну, сир розітріть вилочкою. Родзинки распарьте на водяній бані, обсушіть. З яблук зріжте шкірку, м'якоть наріжте кубиками. Змішайте рисову кашу з сиром і яєчною масою, додайте ванільний цукор., родзинки і яблука. Все ретельно перемішайте, щоб фрукти рівномірно розподілилися.
Форму змастіть маслом, викладіть рис. Поверхня розрівняйте, змастіть сметаною, змішаної зі збитим яйцем і запікайте в духовці при температурі 220 градусів до рум'яної скоринки. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: фрукти, цукор
Натуральна ікра баклажанна
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
Цукрові трубочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: