Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирну запіканку з рисом?
![]() Що знадобиться для приготування Склянку рису Дві склянки молока Півтора літра води 200 грам сиру Три столові ложки цукру (за смаком) Три яйця 80-100 грам родзинок Три яблука Пакетик ванільного цукру Столова ложка сметани Полуничне варення для подачі (можна без нього або взяти будь-яку інше) Приготування Рис промийте і зваріть розсипчасту кашу на молоці. розведеному водою. Дайте каші охолонути до кімнатної температури. Тим часом два яйця і цукор збийте міксером у пишну піну, сир розітріть вилочкою. Родзинки распарьте на водяній бані, обсушіть. З яблук зріжте шкірку, м'якоть наріжте кубиками. Змішайте рисову кашу з сиром і яєчною масою, додайте ванільний цукор., родзинки і яблука. Все ретельно перемішайте, щоб фрукти рівномірно розподілилися. Форму змастіть маслом, викладіть рис. Поверхня розрівняйте, змастіть сметаною, змішаної зі збитим яйцем і запікайте в духовці при температурі 220 градусів до рум'яної скоринки. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |