Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирно-манну запіканку з ягодами?
Головний секрет приготування смачної запіканки - правильні пропорції інгредієнтів, щоб запіканка вийшла м'якою, «не гумовою» і в той же час залишалася ніжною і добре тримала форму. Що знадобиться для приготування 650 грам сиру Шість столових ложок манної крупи П'ять столових ложок цукру Чотири яйця 100 грам вершкового масла Склянку свіжих (взимку можна заморожених) ягід (вишня, малина, ожина, чорниця) Дві столові ложки цукрової пудри Пакетик ванільного цукру Приготування Сир для приготування запіканки вибирайте однорідний, пастоподібної консистенції, тоді запіканка вийде дуже ніжною. Або подрібніть сир в кухонному комбайні, розітріть ложкою, протріть через сито. Змішайте сир з яйцями, цукром і манною крупою. Додайте ванільний цукор. Масло розтопіть, трохи остудіть і додайте в сирну суміш. Перемішайте. Форму для запіканки змастіть маслом, викладіть сирну масу. Дайте постояти хвилин десять щоб манка розбухла. Тим часом вимийте ягоди, залиште в ситі щоб стекла вода. Викладіть їх на сирну масу, злегка втисніть. Посипте цукровою пудрою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запіканка готується 45-50 хвилин. Остудіть її, вийміть з форми та наріжте на шматочки. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |