Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сирні булочки?
Раджу взяти рецепт на замітку тим, хто любить домашню випічку, але абсолютно не має часу для того, щоб готувати пиріжки, булочки, булочки. Тісто готується з вечора, дуже швидко. Вранці залишається тільки зробити булочки і поставити їх у духовку.
Що знадобиться для тіста

Приблизно три склянки борошна
Два яйця
250 грам сиру
Половина склянки цукру
Половина склянки рослинного масла
Пакетик ванільного цукру
10 грам розпушувача
Щіпка солі
Для начинки - дві столові ложки сметани, цукор і мак за смаком

Приготування

Яйця збити з цукром, влити олію. У цю суміш додати сіль, ванільний цукор, сир, все добре розтерти і починати підсипати муку. Разом з борошном додати розпушувач. Вимішане тісто покласти у змащену маслом каструлю, накрити кришкою або затягнути харчовою плівкою і прибрати до ранку в холодильник.
На наступний день розділити тісто на дві частини, кожну розкачати в пласт товщиною в півсантиметра. Для начинки змішати сметану з цукром і маком. Змастити начинкою тісто, згорнути рулетом. Розрізати на шматочки товщиною приблизно 3 див. Начинка буде витікати - нічого страшного.
Покладіть плюшки на застелений пергаментом деко, поставте в розігріту духовку і випікайте півгодини при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: булочки, тісто
Як готується бефстроганов?
Китайський салат з кукурудзою
Як смачно посмажити мойву?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: