Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирні булочки?
Раджу взяти рецепт на замітку тим, хто любить домашню випічку, але абсолютно не має часу для того, щоб готувати пиріжки, булочки, булочки. Тісто готується з вечора, дуже швидко. Вранці залишається тільки зробити булочки і поставити їх у духовку. Що знадобиться для тіста Приблизно три склянки борошна Два яйця 250 грам сиру Половина склянки цукру Половина склянки рослинного масла Пакетик ванільного цукру 10 грам розпушувача Щіпка солі Для начинки - дві столові ложки сметани, цукор і мак за смаком Приготування Яйця збити з цукром, влити олію. У цю суміш додати сіль, ванільний цукор, сир, все добре розтерти і починати підсипати муку. Разом з борошном додати розпушувач. Вимішане тісто покласти у змащену маслом каструлю, накрити кришкою або затягнути харчовою плівкою і прибрати до ранку в холодильник. На наступний день розділити тісто на дві частини, кожну розкачати в пласт товщиною в півсантиметра. Для начинки змішати сметану з цукром і маком. Змастити начинкою тісто, згорнути рулетом. Розрізати на шматочки товщиною приблизно 3 див. Начинка буде витікати - нічого страшного. Покладіть плюшки на застелений пергаментом деко, поставте в розігріту духовку і випікайте півгодини при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |