Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шоколадний кекс з яблуками?
Шоколад у випічці творить чудеса. Навіть найпростіше за складом тісто стає ароматним, смачним, ну а якщо додані фрукти, то результат виходить дивовижним.
Що потрібно для кексу

Півтори склянки борошна
Дві чайних ложки розпушувача
Одне яйце
150 грам вершкового масла
140 грам цукру + 3 чайних ложки
100 грам шоколаду
100 мл. молока
Чайна ложка розчинної кави
Яблука
Приготування

Яблука очистити від шкірки і нарізати товстими скибочками. Розчинну каву залити теплим молоком, поставити на вогонь, довести до кипіння. Покласти шматочки шоколаду, повністю розчинити, зняти суміш з вогню і остудити до кімнатної температури.

Дно форми добре змастити вершковим маслом, рівномірно розсипати три чайних ложки цукру і викласти скибочки яблук. Якщо яблука дуже тверді, поставити форму в духовку хвилин на десять.

Вершкове масло збити з цукром, додати яйце, шоколадну суміш і ще раз збити. Поступово всипати просіяне борошно з розпушувачем, розмішати і збити міксером на низькій швидкості. Вийде ніжне тісто кремоподібної консистенції. Викласти його поверх яблук, розрівняти. Випікати при температурі 180 градусів 30 - 40 хвилин. готового кексу дати охолонути хвилин 20 і перевернути з форми на блюдо. Яблука виявляться зверху.
Категория: Рецепти |
| Теги: чайних, збити
Макарони в буряковому соусі (рецепт)
Салат "Біла береза" рецепт
Як готується солодка запіканка з рису і моркви?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: