Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат зі смаженою редискою і печінкою?
Для нас редиска - це весняний овоч, який додається в салати в свіжому вигляді. Між тим, є чимало страв, до складу яких редиска додано обсмаженою в рослинному маслі. Ось один з них - салат з овочами і яловичої печінкою.
Що знадобиться для приготування

500 грам відвареної яловичої печінки
200 грам сирокопченої ковбаси
Десять редисок
Один болгарський перець
Одне велике яблуко
Майонез
Половина чайної ложечки аджики
Шість - сім столових ложок вишневого соку
Рослинна олія
Сіль і перець за смаком

Приготування

Відварену печінку і ковбасу наріжте брусочками. Спочатку обсмажте в рослинному маслі. Перекладіть на тарілку, в тому ж маслі обсмажте ковбаску і викладіть її в друшляк щоб стікав жир. Наріжте перець товстою соломкою. Редиску наріжте напівкружечками або соломкою і обсмажте в невеликій кількості рослинного масла до прозорості.
Яблуко очистіть від шкірки і насіння, наріжте довгою соломкою (можна натерти на бернеровской тертці).
Для соусу змішайте майонез і аджику, додайте вишневий сік, посоліть і поперчіть. Змішайте всі компоненти салату, залийте соусом і дайте настоятися хвилин десять. Потім можна подавати салат як цілком самодостатнє і ситне блюдо. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: маслі, наріжте
Вівсяні котлети
Смажений сир
Як готується гречка по купецькому?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: