Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат зі смаженою редискою і печінкою?
Для нас редиска - це весняний овоч, який додається в салати в свіжому вигляді. Між тим, є чимало страв, до складу яких редиска додано обсмаженою в рослинному маслі. Ось один з них - салат з овочами і яловичої печінкою. Що знадобиться для приготування 500 грам відвареної яловичої печінки 200 грам сирокопченої ковбаси Десять редисок Один болгарський перець Одне велике яблуко Майонез Половина чайної ложечки аджики Шість - сім столових ложок вишневого соку Рослинна олія Сіль і перець за смаком Приготування Відварену печінку і ковбасу наріжте брусочками. Спочатку обсмажте в рослинному маслі. Перекладіть на тарілку, в тому ж маслі обсмажте ковбаску і викладіть її в друшляк щоб стікав жир. Наріжте перець товстою соломкою. Редиску наріжте напівкружечками або соломкою і обсмажте в невеликій кількості рослинного масла до прозорості. Яблуко очистіть від шкірки і насіння, наріжте довгою соломкою (можна натерти на бернеровской тертці). Для соусу змішайте майонез і аджику, додайте вишневий сік, посоліть і поперчіть. Змішайте всі компоненти салату, залийте соусом і дайте настоятися хвилин десять. Потім можна подавати салат як цілком самодостатнє і ситне блюдо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |