Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з пекінською капустою і шинкою?
В салаті шинку можна замінити будь-якими ковбасними виробами або ж вареним м'ясом або куркою. Якщо любите легкі салатики - цей рецепт обов'язково стане у нагоді, салат готується швидко, всі продукти для нього самі звичайні. Єдина складність - пекінська капуста, але її можна замінити салатними листям. Що знадобиться для приготування 150 грам шинки або вареного м'яса Два яйця Шість - сім листочків пекінської капусти Половина баночки консервованого зеленого горошку Майонез для заправки Сіль, чорний мелений перець за смаком Приготування Яйця відварити круто. Нарізати соломкою (розріжте навпіл, потім в довжину смужками і кожну розрізати навпіл). М'ясо або шинку теж потрібно нарізати соломкою (брусочками). У листя пекінської капусти або у салатних листя вирізати жилки (серединку), м'яку частину листя нашаткувати. Змішати м'ясо (шинку), яйця, капусту, додати горошок і зверху полити майонезом. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати і відразу ж подавати до столу. Замість майонезу можна заправити салат нежирної сметаною чи густим натуральним йогуртом, а для смаку додати в сметану або йогурт трохи готової гірчиці, сіль і перець. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |