Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з пекінською капустою і шинкою?
В салаті шинку можна замінити будь-якими ковбасними виробами або ж вареним м'ясом або куркою. Якщо любите легкі салатики - цей рецепт обов'язково стане у нагоді, салат готується швидко, всі продукти для нього самі звичайні. Єдина складність - пекінська капуста, але її можна замінити салатними листям.
Що знадобиться для приготування

150 грам шинки або вареного м'яса
Два яйця
Шість - сім листочків пекінської капусти
Половина баночки консервованого зеленого горошку
Майонез для заправки
Сіль, чорний мелений перець за смаком

Приготування

Яйця відварити круто. Нарізати соломкою (розріжте навпіл, потім в довжину смужками і кожну розрізати навпіл). М'ясо або шинку теж потрібно нарізати соломкою (брусочками).
У листя пекінської капусти або у салатних листя вирізати жилки (серединку), м'яку частину листя нашаткувати.
Змішати м'ясо (шинку), яйця, капусту, додати горошок і зверху полити майонезом. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати і відразу ж подавати до столу.
Замість майонезу можна заправити салат нежирної сметаною чи густим натуральним йогуртом, а для смаку додати в сметану або йогурт трохи готової гірчиці, сіль і перець.
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, листя
Як приготувати картопляні котлети з соусом?
Печиво по - берлінськи
Як приготувати апельсинові сирники?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: