Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з печінкою і виноградом?
В салаті дуже незвичайний набір продуктів і він досить калорійний. Для проби можна зробити половинну порцію, а там вирішити - чи підходить вам така екзотика чи ні.
Що знадобиться для приготування
500 грам печінки
150 грам сиру
Три морквини
Вісім кілець консервованого ананаса
Гроно винограду
Баночка консервованих різаних печериць
П'ять зубчиків часнику (за смаком)
Майонез
Борошно
Рослинна олія
Сіль
Приготування

Моркву відварити, остудити, очистити. Нарізати печінку досить великими шматками, обваляти в борошні і обсмажити в олії. Остудити, нарізати невеликими шматочками. Моркву і ананас нарізати кубиками. Виноградинки розрізати уздовж навпіл, приблизно третина відкласти для прикраси. Сир натерти на крупній тертці. Печериці дістати з банки і викласти в друшляк, щоб стекла рідина. Якщо більше любите смажені гриби в салаті, то обсмажте їх в тому ж маслі, де смажилася печінка.

Змішати печінку, моркву, чорнослив, гриби і виноград, видавати через землянку часник. Все перемішати, заправити майонезом, спробувати на сіль, якщо треба - підсолити. Викласти в салатник. Прикрасити виноградом, шматочками свіжого перцю і можна відразу ж подавати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: остудити, чи
Як готується салат з манго і креветками?
Штрудель з сирного тіста
Як готується м'ясна запіканка з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: