Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з курячого філе, помідор і кабачків?
Зараз саме час для таких салатиків, де є все найкорисніше - і свіжі овочі, і дієтичне куряче м'ясо. Виходить цілком самодостатня страва, яке підійде і на обід, і на вечерю. Що знадобиться для приготування Два відварених курячих філе Один кабачок Два помідора 250 грам зеленого листового салату Одна цибулина Дві столові ложки бальзамічного оцту Сіль і чорний мелений перець за смаком Дві столових ложки рослинного масла Приготування Якщо кабачок молоденький, з тонкою шкіркою, то її не зрізаємо. Кабачок розрізаємо вздовж навпіл, потім ріжемо тонкими скибочками. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо кабачок і на невеликому вогні обсмажуємо до м'якості. Потрібно стежити за кабачками щоб вони не пересмажились, залишалися злегка хрусткими. Лук ріжемо тонкими кільцями, помідори - часточками. Куряче м'ясо можна дрібно нарізати, а можна розібрати на волокна - як вам більше подобається. Салатні листя рвемо руками і викладаємо на дно салатника. В окремому посуді змішуємо помідори, кабачки, цибулю і куряче м'ясо. Солимо і перчимо за смаком, викладаємо на салатні листя. Збризкуємо оцтом і відразу подаємо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |