Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з курячого філе, помідор і кабачків?
Зараз саме час для таких салатиків, де є все найкорисніше - і свіжі овочі, і дієтичне куряче м'ясо. Виходить цілком самодостатня страва, яке підійде і на обід, і на вечерю.
Що знадобиться для приготування

Два відварених курячих філе
Один кабачок
Два помідора
250 грам зеленого листового салату
Одна цибулина
Дві столові ложки бальзамічного оцту
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Дві столових ложки рослинного масла

Приготування

Якщо кабачок молоденький, з тонкою шкіркою, то її не зрізаємо. Кабачок розрізаємо вздовж навпіл, потім ріжемо тонкими скибочками. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо кабачок і на невеликому вогні обсмажуємо до м'якості. Потрібно стежити за кабачками щоб вони не пересмажились, залишалися злегка хрусткими.
Лук ріжемо тонкими кільцями, помідори - часточками. Куряче м'ясо можна дрібно нарізати, а можна розібрати на волокна - як вам більше подобається.

Салатні листя рвемо руками і викладаємо на дно салатника. В окремому посуді змішуємо помідори, кабачки, цибулю і куряче м'ясо. Солимо і перчимо за смаком, викладаємо на салатні листя. Збризкуємо оцтом і відразу подаємо. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: викладаємо, кабачок
Тефтелі в томатно-грибному соусі
Що приготувати на вечерю швидко і смачно і недорого?
Рецепт майонезу без яєць
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: