Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з курячого філе і зелені?
З курячого філе рекомендують готувати дієтичні страви - це м'ясо легко засвоюється, не створює відчуття тяжкості в шлунку, і в той же час, з'ївши навіть невелику порцію курячого філе, з почуттям голоду ви надовго розпрощалися. Пропоную один з варіантів смачного дієтичного салату. Необхідні продукти 450 грам курячого філе Півтори склянки кефіру Великий пучок зелені (кінза, кріп, петрушка - що любите) Сіль і чорний мелений перець за смаком Часник і спеції (за бажанням) Рослинна олія для обсмажування філе Приготування Курячі грудки розрізати на тонкі пластини, покладіть на харчову плівку, накрийте плівкою і злегка відбийте ручкою ножа або дерев'яним молоточком. Обсмажте до легкого підрум'янення. Якщо ви дотримуєтеся дієти, то обсмажуйте м'ясо без додавання олії, на сухій сковорідці. Якщо готуєте як зазвичай - обсмажуйте з додаванням невеликої кількості олії. Дайте отбивным повністю охолонути. Поки вони остигають, зробіть соус-заправку. Дрібно покришіть всю зелень. Залийте кефіром, додайте улюблені спеції, прянощі, перчик, для кольору можна покласти щіпку куркуми. Часник пропустіть через прес і теж додайте в заправку. Охолоджені грудки наріжте соломкою і покладіть в соус. перемішайте, спробуйте і якщо потрібно - підкоригуйте смак. Салат можна відразу подавати до столу або дати йому настоятися в холодильнику. Замість кефіру можна робити заправку на сметані, йогурті, можна додати майонез. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |