Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з козячим сиром?
В салаті не тільки дуже цікавий і незвичайний підбір продуктів, але оригінальна заправка з випареного бальзамічного оцту, оливкового масла, меду і тростинного цукру. Любителям незвичайних страв салат неодмінно припаде до смаку.
Що знадобиться для приготування
2 або 4 штуки інжиру (залежно від розміру)
Пучок рукколи
100 грам м'якого козячого сиру (можна взяти м'який, можна твердий - в залежності від того, який саме вам подобається)
Один великий помідор або 2 середніх
Половина цибулини ріпчатої салатною червоної (солодкої)

Для заправки:
4 столових ложки бальзамічного оцту
1 столова ложка меду
1\\2 чайної ложки тростинного цукру
2 столових ложки оливкової олії

Приготування

Спочатку готуємо заправку. Выпариваем бальзаміко протягом 2-3 хвилин на середньому вогні, додаємо цукор і віночком вимішуємо до розчинення крупинок, потім залишаємо трохи охолонути
За час остигання соусу ріжемо півкільцями цибулю. На тарілки для подачі викладаємо рукколу, В центр поміщаємо інжир попередньо розрізаний на 4-6 частин(ріжемо головку інжиру не до кінця, а не дорезаем 1,5-2 см до підстави, щоб потім натиснути на основу і інжир розкрився, як квітка)
Навколо інжиру викладаємо нарізаний часточками помідор і нагору - цибулю. Потім викладаємо в довільному порядку козячий сир
Доготавливаем соус: у остиглий випарений бальзаміко з цукром додаємо мед і оливкове масло і гарненько збиваємо до однорідності. Поливаємо салат соусом і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: інжиру, викладаємо
Як приготувати шашлик з свинини
Як приготувати гречано-томатні биточки?
Як приготувати смачне желе зі сметани?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: