Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з козячим сиром?
В салаті не тільки дуже цікавий і незвичайний підбір продуктів, але оригінальна заправка з випареного бальзамічного оцту, оливкового масла, меду і тростинного цукру. Любителям незвичайних страв салат неодмінно припаде до смаку. Що знадобиться для приготування 2 або 4 штуки інжиру (залежно від розміру) Пучок рукколи 100 грам м'якого козячого сиру (можна взяти м'який, можна твердий - в залежності від того, який саме вам подобається) Один великий помідор або 2 середніх Половина цибулини ріпчатої салатною червоної (солодкої) Для заправки: 4 столових ложки бальзамічного оцту 1 столова ложка меду 1\\2 чайної ложки тростинного цукру 2 столових ложки оливкової олії Приготування Спочатку готуємо заправку. Выпариваем бальзаміко протягом 2-3 хвилин на середньому вогні, додаємо цукор і віночком вимішуємо до розчинення крупинок, потім залишаємо трохи охолонути За час остигання соусу ріжемо півкільцями цибулю. На тарілки для подачі викладаємо рукколу, В центр поміщаємо інжир попередньо розрізаний на 4-6 частин(ріжемо головку інжиру не до кінця, а не дорезаем 1,5-2 см до підстави, щоб потім натиснути на основу і інжир розкрився, як квітка) Навколо інжиру викладаємо нарізаний часточками помідор і нагору - цибулю. Потім викладаємо в довільному порядку козячий сир Доготавливаем соус: у остиглий випарений бальзаміко з цукром додаємо мед і оливкове масло і гарненько збиваємо до однорідності. Поливаємо салат соусом і подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |