Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з консервованою рибою і огірком
Салат можна подавати у великому салатнику або зробити порційно. Для святкової подачі краще вибрати другий варіант і красиво викласти салат на плоску тарілку, прикрасити зеленню.
Що знадобиться для приготування
Три середні цибулини
250 грам будь консервованої риби (в олії або у власному соку)
100 грам сухого рису
Два яйця
Один салатний огірок (довгий)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Майонез для заправки
Зелень для прикраси

Приготування

Рис промити у холодній воді, залити окропом і відварити у великій кількості підсоленої води до готовності. Відкинути на друшляк, щоб вода скла і рис став розсипчастим. Потім перекласти в миску.
Відварити яйця, дрібно нарізати і додати до рису. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Огірок теж дрібно нарізати або натерти на тертці і злегка віджати від зайвої соку. Змішати з рисом і яйцем.
Консервовану рибу дістати з банки, видалити кісточки. Розім'яти рибу виделкою, змішати з іншими інгредієнтами. Заправити салат майонезом, викласти на тарілку або в салатник і прикрасити зеленню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, прикрасити
Як готується огретен з вишнями?
Яйця рибний паштет
Як готується курячий плов в горщиках?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: