Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з консервованою рибою і огірком
Салат можна подавати у великому салатнику або зробити порційно. Для святкової подачі краще вибрати другий варіант і красиво викласти салат на плоску тарілку, прикрасити зеленню. Що знадобиться для приготування Три середні цибулини 250 грам будь консервованої риби (в олії або у власному соку) 100 грам сухого рису Два яйця Один салатний огірок (довгий) Сіль і чорний мелений перець за смаком Майонез для заправки Зелень для прикраси Приготування Рис промити у холодній воді, залити окропом і відварити у великій кількості підсоленої води до готовності. Відкинути на друшляк, щоб вода скла і рис став розсипчастим. Потім перекласти в миску. Відварити яйця, дрібно нарізати і додати до рису. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Огірок теж дрібно нарізати або натерти на тертці і злегка віджати від зайвої соку. Змішати з рисом і яйцем. Консервовану рибу дістати з банки, видалити кісточки. Розім'яти рибу виделкою, змішати з іншими інгредієнтами. Заправити салат майонезом, викласти на тарілку або в салатник і прикрасити зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |