Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з кабачків з куркою?
![]() двома кабачками (приблизно триста п'ятдесят грамів); половинкою червоного болгарського солодкого перчика; сіллю; половинкою жовтого болгарського солодкого перчика; чорним перчиком; половинкою зеленого болгарського солодкого перчика; зубчиком часничку; одним баклажаном (близько двохсот п'ятдесяти грамів); сім'ю стіл. ложечками оливкової олії; помідорами - двісті п'ятдесят грамів; курячим філе - триста сімдесят грамів; двома цибулинами; З кабачків очищаємо шкіру, а м'якоть ріжемо ромбиками. Цибулини чистимо і нарізаємо кільцями. Солодкий перчик ріжемо ромбами. Помідорчики обдаємо окропом і прибираємо шкірку. Часник чистимо, товчемо в ступці і з'єднуємо з оливковою олією (трьома стіл. ложечками). Всі овочі зсипаємо в миску, поливаємо часниковим маслом, солимо і перемішуємо. Баклажан чистимо, м'якоть ріжемо ромбиками. На сковороді гріємо дві стіл. ложечки олії і обсмажуємо м'якоть баклажана. Помідори ріжемо, кладемо до баклажана. Приправляємо перцем і сіллю і тушкуємо три хв. без кришки. Потім додаємо кабачки з цибулею і солодким перцем. Прибираємо сковорідку з вогню, наполягаємо овочі чверть години. Інше олія оливкова розігріваємо на іншій сковорідці і смажимо на ньому філе. Солимо, перчимо. Овочі розкладаємо по тарілках і подаємо з філе. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |