Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з кабачків з куркою?
Для приготування треба запастися такими продуктами:
двома кабачками (приблизно триста п'ятдесят грамів);
половинкою червоного болгарського солодкого перчика;
сіллю;
половинкою жовтого болгарського солодкого перчика;
чорним перчиком;
половинкою зеленого болгарського солодкого перчика;
зубчиком часничку;
одним баклажаном (близько двохсот п'ятдесяти грамів);
сім'ю стіл. ложечками оливкової олії;
помідорами - двісті п'ятдесят грамів;
курячим філе - триста сімдесят грамів;
двома цибулинами;

З кабачків очищаємо шкіру, а м'якоть ріжемо ромбиками. Цибулини чистимо і нарізаємо кільцями. Солодкий перчик ріжемо ромбами. Помідорчики обдаємо окропом і прибираємо шкірку. Часник чистимо, товчемо в ступці і з'єднуємо з оливковою олією (трьома стіл. ложечками).

Всі овочі зсипаємо в миску, поливаємо часниковим маслом, солимо і перемішуємо. Баклажан чистимо, м'якоть ріжемо ромбиками. На сковороді гріємо дві стіл. ложечки олії і обсмажуємо м'якоть баклажана. Помідори ріжемо, кладемо до баклажана. Приправляємо перцем і сіллю і тушкуємо три хв. без кришки. Потім додаємо кабачки з цибулею і солодким перцем.

Прибираємо сковорідку з вогню, наполягаємо овочі чверть години.
Інше олія оливкова розігріваємо на іншій сковорідці і смажимо на ньому філе. Солимо, перчимо.
Овочі розкладаємо по тарілках і подаємо з філе.
Категория: Рецепти |
| Теги: чистимо, ріжемо
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
Як спекти швидкий пиріг з того, що є під рукою?
Цукрові трубочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: