Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат «Сніжинка»?
Поєднання продуктів в салаті незвичайне, але смак чудовий. І святкове, «зимовий» оформлення - білосніжний салат виглядає дуже привабливим, ніжним. Втім, прикрасити його можна як завгодно. Що знадобиться для приготування 100 грам чорносливу Одна куряча грудка 200 грам печериць Три яйця 100 грам сиру Одна цибулина 100 грам ядер волоського горіха Майонез Рослинна олія Приготування Відварити курячу грудку до готовності. Відварити яйця. Чорнослив промити, залити окропом на півгодини, потім обсушити і дрібно нарізати. Цибулину дрібно нарізати, злегка обсмажити в рослинній олії, як тільки почне золотитися, додати до цибулі нарізані пластинками гриби. Обсмажувати все разом до готовності грибів. Куряче м'ясо дрібно нарізати, сир натерти на дрібній тертці. Відокремити білки від жовтків, натерти на різні тарілочки. Горіхи подрібнити у блендері. Коли все буде підготовлено, можна збирати салат. Кожен шар або промащується майонезом або робиться майонезна сіточка. Перший шар - чорнослив Другий шар - куряча грудка Третій шар - гриби з цибулею Четвертий шар - жовтки П'ятий шар - тертий сир Шостий шар - подрібнені волоські горіхи Останній шар змащується майонезом щедро, верх салату посипається тертим білком. Можна верхній шар теж змастити майонезом або залишити як є. Салат краще готувати заздалегідь і дати йому настоятися кілька годин у холодильнику. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |