Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати різотто з зеленню?
Зелень в оригінальному рецепті - це листя руколи. Її не всі люблять, та й знайти у нас не так просто. Тому рукколу можна замінити будь-яким іншим листовим салатом. Шинка в різотто додається за бажанням, ну а сир - обов'язковий компонент. Що знадобиться для приготування 300 грам рису Літр овочевого бульйону або води Одна цибулина 200 грам рукколи 50 грам пармезану або іншого твердого сиру Шинка - за бажанням 100 мл сухого білого вина Шість столових ложок вершкового масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Цибулю дрібно ріжемо. У глибокій сковороді або в каструлі з товстим дном розтоплюємо дві столові ложки вершкового масла, обсмажуємо в ньому цибулю до прозорості. Додаємо промитий рис, і при постійному помішуванні тримаємо поки він не стане прозорим. Вливаємо вино, на середньому вогні продовжуємо мучити рис поки вино повністю не випарується. В іншій каструлі доводимо бульйон або воду до кипіння. Підливаємо до рису трохи рідини, помішуємо, поки рис не вбере в себе всю рідину. Потім додаємо ще трохи і знову чекаємо поки рис вбере. Так доводимо рис до кремоподібного стану - рисинків повинні бути цілими, але консистенція різотто виходить в'язкою. Тоді додаємо зелень, тертий сир, інше масло, сіль і перець, шинку. Перемішуємо, прогріваємо і відразу ж подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |