Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибу з овочами і грибами?
Рецепт універсальний. Його можна налаштувати під свій смак, відваривши рибу на пару або запекти її у фользі, обсмажити в олії. У будь-якому випадку страва буде яскравим і за кольором, і за смаком. Якщо риба готується на пару, то вийде ніжною і легкою для шлунка. Що знадобиться для приготування 600 грам філе білої риби 500 грам печериць 200 грам замороженого зеленого горошку 500 грам брокколі Сіль і спеції за смаком Лимонний сік Столова ложка рослинного масла Приготування Брокколі вимити, розібрати на невеликі суцвіття, відварити на пару хвилин 10-12. Горошок відварити п'ять хвилин. Гриби нарізати скибочками або четвертинками. Викласти в глибоку сковороду з розігрітим рослинним маслом, накрити кришкою і обсмажити. До обсмажених грибів додати відварені овочі, влити сметану, посолити і поперчити. Перемішати, тушкувати пару хвилин на повільному вогні. Рибу нарізати невеликими шматочками, збризнути лимонним соком, трохи посолити і поперчити. Викласти в сковорідку поверх овочів і готувати десять хвилин. При подачі посипати свіжою зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |