Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибу з овочами і грибами?
Рецепт універсальний. Його можна налаштувати під свій смак, відваривши рибу на пару або запекти її у фользі, обсмажити в олії. У будь-якому випадку страва буде яскравим і за кольором, і за смаком. Якщо риба готується на пару, то вийде ніжною і легкою для шлунка.
Що знадобиться для приготування
600 грам філе білої риби
500 грам печериць
200 грам замороженого зеленого горошку
500 грам брокколі
Сіль і спеції за смаком
Лимонний сік
Столова ложка рослинного масла
Приготування

Брокколі вимити, розібрати на невеликі суцвіття, відварити на пару хвилин 10-12. Горошок відварити п'ять хвилин. Гриби нарізати скибочками або четвертинками. Викласти в глибоку сковороду з розігрітим рослинним маслом, накрити кришкою і обсмажити. До обсмажених грибів додати відварені овочі, влити сметану, посолити і поперчити. Перемішати, тушкувати пару хвилин на повільному вогні.
Рибу нарізати невеликими шматочками, збризнути лимонним соком, трохи посолити і поперчити. Викласти в сковорідку поверх овочів і готувати десять хвилин.
При подачі посипати свіжою зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, пару
Рибний жюльєн
Штрудель з сирного тіста
М'ясо з овочами в горщиках по-грецьки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: