Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибу в гострому соусі?
Для цієї страви підійде філе будь-якої білої риби (наприклад - телапия). Гостроту можна варіювати додаванням більшої або меншої кількості маленьких сушених гострі перчиком чилі. Що знадобиться для приготування Кілограм філе білої риби Дві великі цибулини Два червоних солодких болгарських перцю Два помідора П'ять - шість зубчиків часнику Чотири - п'ять сушених гострих перчиком Дві - три столові ложки томатної пасти Один лимон Пучок свіжої зелені (кінза або петрушка) Рослинна олія Сіль, мелений перець і цукор за смаком Приготування Цибулю ріжемо досить широкими кільцями, укладаємо на дно товстостінної каструлі або казана. Моркву ріжемо кружальцями, болгарський перець - великими брусочками. Укладаємо на кільця цибулі морква, потім перець. Рибу розрізаємо на порційні шматки, викладаємо на овочі. Зверху закриваємо кружечками лимона, часточками помідорів і посипаємо подрібненим часником. Приправляємо сіллю, подрібненим гострим перцем і цукром. Поливаємо рослинним маслом (трохи). Томатну пасту розвести в холодній воді, заливаємо рибу. Рідина повинна тільки трохи прикрити рибу, якщо мало - доливаємо води. Ставимо на невеликий вогонь і з моменту закипання варимо хвилин 15-20. В кінці приготування додаємо зелень. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |