Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибу в гострому соусі?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм філе білої риби Дві великі цибулини Два червоних солодких болгарських перцю Два помідора П'ять - шість зубчиків часнику Чотири - п'ять сушених гострих перчиком Дві - три столові ложки томатної пасти Один лимон Пучок свіжої зелені (кінза або петрушка) Рослинна олія Сіль, мелений перець і цукор за смаком Приготування Цибулю ріжемо досить широкими кільцями, укладаємо на дно товстостінної каструлі або казана. Моркву ріжемо кружальцями, болгарський перець - великими брусочками. Укладаємо на кільця цибулі морква, потім перець. Рибу розрізаємо на порційні шматки, викладаємо на овочі. Зверху закриваємо кружечками лимона, часточками помідорів і посипаємо подрібненим часником. Приправляємо сіллю, подрібненим гострим перцем і цукром. Поливаємо рослинним маслом (трохи). Томатну пасту розвести в холодній воді, заливаємо рибу. Рідина повинна тільки трохи прикрити рибу, якщо мало - доливаємо води. Ставимо на невеликий вогонь і з моменту закипання варимо хвилин 15-20. В кінці приготування додаємо зелень. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |