Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибну запіканку з картоплею?
Для приготування запіканки можна використовувати не тільки свіжу рибу, але і солону і навіть копчену. У цьому випадку солити картоплю не обов'язково. Якщо запіканка буде готуватися з оселедцем, то її краще вимочити в молоці, тоді страва вийде особливо ніжним. Що знадобиться для приготування 700 грам рибного філе 700 грам картоплі (сім - вісім штук) Два яйця 125 мл вершків Дві цибулини Їдальня ложка борошна 50 мл рослинного масла Сіль і чорний мелений перець Пучок кропу або петрушки Приготування Картоплю очистити, нарізати тонкими кружечками. Сковорідку або форму для запікання змастити маслом, викласти картоплю на дно. Посолити і поперчити, можна посипати спеціями, приправами. З рибного філе видалити всі кісточки, нарізати рибу невеликими шматочками, викласти на картоплю. Теж посолити і поперчити. Ріпчасту цибулю нарізати кубиками або півкільцями, посипати рибу. Зверху присипати борошном, залити 50мл. рослинного масла. Накрити сковорідку кришкою і тушкувати на слабкому вогні півгодини. Якщо хочете щоб запіканка вийшла з рум'яною скоринкою, робіть її в духовці. При температурі 180 градусів готова вона буде через 30 хвилин. Тепер збийте яйця з вершками, посоліть і поперчіть, додайте зелень. Залийте цією сумішшю запіканку, поставте на малий вогонь на плиті або в духовку і тримайте 15 хвилин щоб яйця запеклися. Готову страву розкладіть по тарілках, посипте зеленню і подавайте з скибочкою лимона. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |