Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибний пиріг?
Тісто на кефірі для наливних пирогів - одне з найбільш вдалих. Пиріг добре піднімається, виходить м'яким, повітряним. Рибу для пирога можна взяти будь-яку, не обов'язково шукати форель, як у запропонованому рецепті.
Що знадобиться для приготування
300 грам борошна
100 грам вершкового масла або маргарину
250 мл кефіру
Два яйця
Чайна ложка розпушувача
300 грам форелі (або будь-якої свіжої риби)
Дві цибулини
Рослинна олія
Сіль за смаком

Приготування

Начинка. Наріжте рибу невеликими шматочками, обсмажте в рослинному маслі, остудіть. Розберіть на шматочки, відокремте від м'якоті всі кісточки і шкіру. Розімніть виделкою.
Лук наріжте півкільцями, обсмажте в невеликій кількості олії до прозорості. Змішайте з рибою, за смаком посоліть і поперчіть.

Тісто. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем. Додайте м'який маргарин або масло, руками розітріть все в крихту. Покладіть приблизно чайну ложку солі (тісто має бути солонуватим). Вбийте яйця, влити кефір. Перемішайте спочатку ложкою, потім тісто потрібно збити віночком або міксером (розбити всі грудочки).

Роз'ємну форму з високими бортиками застеліть пергаментом, присипте борошном. Викладіть рибу з цибулею, залийте тестом. Випікайте на середньому вогні до готовності. Пирога потрібно дати повністю охолонути в духовці, потім дістати і нарізати на шматочки. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, тісто
Рецепт дуже ніжних млинців
Суп в горщиках
Моркву на пару
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: