Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибний пиріг?
Тісто на кефірі для наливних пирогів - одне з найбільш вдалих. Пиріг добре піднімається, виходить м'яким, повітряним. Рибу для пирога можна взяти будь-яку, не обов'язково шукати форель, як у запропонованому рецепті. Що знадобиться для приготування 300 грам борошна 100 грам вершкового масла або маргарину 250 мл кефіру Два яйця Чайна ложка розпушувача 300 грам форелі (або будь-якої свіжої риби) Дві цибулини Рослинна олія Сіль за смаком Приготування Начинка. Наріжте рибу невеликими шматочками, обсмажте в рослинному маслі, остудіть. Розберіть на шматочки, відокремте від м'якоті всі кісточки і шкіру. Розімніть виделкою. Лук наріжте півкільцями, обсмажте в невеликій кількості олії до прозорості. Змішайте з рибою, за смаком посоліть і поперчіть. Тісто. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем. Додайте м'який маргарин або масло, руками розітріть все в крихту. Покладіть приблизно чайну ложку солі (тісто має бути солонуватим). Вбийте яйця, влити кефір. Перемішайте спочатку ложкою, потім тісто потрібно збити віночком або міксером (розбити всі грудочки). Роз'ємну форму з високими бортиками застеліть пергаментом, присипте борошном. Викладіть рибу з цибулею, залийте тестом. Випікайте на середньому вогні до готовності. Пирога потрібно дати повністю охолонути в духовці, потім дістати і нарізати на шматочки. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |