Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибні оладки?
Для цих незвичайних оладок підійде будь-яка морська риба, пангасіус, хек, минтай, тріска - що є. Зелені та цибулі не шкодуйте, додавайте більше, повинно бути стільки ж, скільки і риби. Що знадобиться для приготування Два філе пангасіуса Ріпчасту цибулю Великий пучок свіжої зелені Пучок зеленого цибулі Три яйця Одна - дві столові ложки манної крупи Сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком Рослинне масло для смаження Приготування З рибного філе зливаємо всю воду, обсушуємо рибку і нарізаємо дрібними шматочками. Ріпчасту цибулю дрібно рубаємо, також дрібно нарізаємо всю зелень і зелену цибулю. Зелені та цибулі повинно бути не менше, ніж риби, тоді смак риби не буде відчуватися, оладки вийдуть ніжними і ароматними. До отриманого фаршу додати одну - дві столові ложки манної крупи і вбити три яйця (злегка збийте в окремій мисочці). Дайте постояти фаршу хвилин 15 - 20 щоб манка набухла і ввібрала рідина. Потім поперчіть і посоліть за смаком, приправте спеціями. У сковорідці розігрійте рослинне масло, столовою ложкою викладайте оладки, обсмажуйте на середньому вогні до рум'яного кольору. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |