Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибні оладки?
Для цих незвичайних оладок підійде будь-яка морська риба, пангасіус, хек, минтай, тріска - що є. Зелені та цибулі не шкодуйте, додавайте більше, повинно бути стільки ж, скільки і риби.
Що знадобиться для приготування
Два філе пангасіуса
Ріпчасту цибулю
Великий пучок свіжої зелені
Пучок зеленого цибулі
Три яйця
Одна - дві столові ложки манної крупи
Сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

З рибного філе зливаємо всю воду, обсушуємо рибку і нарізаємо дрібними шматочками. Ріпчасту цибулю дрібно рубаємо, також дрібно нарізаємо всю зелень і зелену цибулю. Зелені та цибулі повинно бути не менше, ніж риби, тоді смак риби не буде відчуватися, оладки вийдуть ніжними і ароматними. До отриманого фаршу додати одну - дві столові ложки манної крупи і вбити три яйця (злегка збийте в окремій мисочці). Дайте постояти фаршу хвилин 15 - 20 щоб манка набухла і ввібрала рідина. Потім поперчіть і посоліть за смаком, приправте спеціями.
У сковорідці розігрійте рослинне масло, столовою ложкою викладайте оладки, обсмажуйте на середньому вогні до рум'яного кольору. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: риби, оладки
15 кращих рецептів плову
Як приготувати курячі котлети з сиром?
Вівсяне печиво з чорносливом та ізюмом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: