Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибне філе в зеленій паніровці?
Оригінальний спосіб запікання рибки. Для панірування використовується багато зелені, хлібні крихти, часник і лимонна цедра.
Що знадобиться для приготування
400 г філе морської риби
Дві столові ложки вершкового масла
Половина склянки подрібненої зелені петрушки
Половина склянки білих хлібних крихт
Три столові ложки молока або нежирних вершків
Дві столових ложки рослинного масла
Цедра половинки невеликого лимончика
Зубчик часнику (часнику можна більше, за смаком)
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Очистіть і наріжте часник порубаєте петрушку. Завантажте в блендер або в чашу кухонного комбайна, додайте лимонну цедру, рослинне масло і молоко. Збийте до однорідного стану.
Рибне філе натріть сіллю і перцем. Можна скропити лимонним соком і залишити маринуватися хвилин на 15-20. Потім розігрійте в сковороді вершкове масло, викладіть рибне філе і на невеликому вогні обсмажте до рум'яної скоринки по 3-5 хвилин з кожного боку.

Зніміть сковорідку з вогню. Перекладіть рибу на деко або у форму для запікання (можна залишити в сковорідці, якщо вона придатна для запікання в духовці). На рибу викладіть пасту з петрушки, розрівняйте верх і поставте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 7-8 хвилин. Подавати рибу можна з рисом або картоплею. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: запікання, філе
Як готувати шашлик з лосося?
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Меренги із збитими вершками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: