Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пшоняні крокети з грибами?
Просте, але дуже смачне і корисне блюдо. якщо постаратися і зробити крокети рівними, однакового розміру, і подати з зеленню, то і для святкового столу така закуска буде дуже до речі. Що знадобиться для приготування Дві склянки пшона 400 грам грибів Дві - три цибулини Рослинна олія Сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком Панірувальні сухарі 500 мл овочевого бульйону Приготування Пшоно як слід промиваємо, заливаємо холодною водою, даємо закипіти. Потім проціджуємо через сито або марлю, вливаємо пів-літра овочевого бульйону і варимо до повного випаровування бульйону. Даємо пшону охолонути, солимо і перчимо до смаку, добре вимішуємо. В рослинному маслі обсмажуємо нарізану цибулю і гриби, приправляємо за смаком сіллю, перцем, спеціями, під кришкою тушкуємо на повільному вогні десять хвилин. З пшона формуємо невелику коржик, в середину кладемо чайну ложку смажених грибів, скачуємо кульку. Обвалюємо в сухарях. Обсмажуємо крокети в добре розігрітому рослинному маслі, у фритюрі. Скоринка повинна бути золотистої, до коричневого кольору тримати крокети не потрібно - вони можуть гірчити. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |