Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пшоняні крокети з грибами?
Просте, але дуже смачне і корисне блюдо. якщо постаратися і зробити крокети рівними, однакового розміру, і подати з зеленню, то і для святкового столу така закуска буде дуже до речі.
Що знадобиться для приготування

Дві склянки пшона
400 грам грибів
Дві - три цибулини
Рослинна олія
Сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком
Панірувальні сухарі
500 мл овочевого бульйону

Приготування

Пшоно як слід промиваємо, заливаємо холодною водою, даємо закипіти. Потім проціджуємо через сито або марлю, вливаємо пів-літра овочевого бульйону і варимо до повного випаровування бульйону. Даємо пшону охолонути, солимо і перчимо до смаку, добре вимішуємо.
В рослинному маслі обсмажуємо нарізану цибулю і гриби, приправляємо за смаком сіллю, перцем, спеціями, під кришкою тушкуємо на повільному вогні десять хвилин.
З пшона формуємо невелику коржик, в середину кладемо чайну ложку смажених грибів, скачуємо кульку. Обвалюємо в сухарях.
Обсмажуємо крокети в добре розігрітому рослинному маслі, у фритюрі. Скоринка повинна бути золотистої, до коричневого кольору тримати крокети не потрібно - вони можуть гірчити.
Категория: Рецепти |
| Теги: маслі, крокети
Як приготувати сирну запіканку без борошна?
Маківники
Як приготувати татарські пиріжки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: