Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати повітряний сирний пудинг?
В пудинг додається манка і завдяки цьому він не осідає після приготування і не твердне в холодильнику як звичайна сирна запіканка. Що знадобиться для приготування 500 грам сиру Чотири яйця 350 мл. молока 150 грамів манної крупи 50 грам родзинок Цедра одного лимона (за бажанням, можна не додавати) 150 грам цукру (додайте за смаком) Пакетик ванільного цукру Приготування Молоко довести до кипіння, всипати манку і помішуючи зварити звичайну манну кашу. Охолодити її до кімнатної температури. Жовтки відокремити від білків, відокремити 100 грам цукру. Сир розтерти виделкою і змішати з жовтками, додати 100 грам цукру, ванільний цукор, лимонну цедру, родзинки. Добре вимішати, додати манну кашу і злегка збити виделкою. Білки і 50 грам цукру збити міксером до стану стійких піків, ввести в підготовлену сирну масу, обережно перемішати і викласти у змащену олією форму для запікання. Поставити в гарячу духовку, запікати на середньому вогні хвилин 25 - 30 до появи рум'яної скоринки. Подавати зі сметаною або з топленим маслом, згущеним молоком, варенням. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |