Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати повітряний сирний пудинг?
В пудинг додається манка і завдяки цьому він не осідає після приготування і не твердне в холодильнику як звичайна сирна запіканка.
Що знадобиться для приготування
500 грам сиру
Чотири яйця
350 мл. молока
150 грамів манної крупи
50 грам родзинок
Цедра одного лимона (за бажанням, можна не додавати)
150 грам цукру (додайте за смаком)
Пакетик ванільного цукру

Приготування

Молоко довести до кипіння, всипати манку і помішуючи зварити звичайну манну кашу. Охолодити її до кімнатної температури.
Жовтки відокремити від білків, відокремити 100 грам цукру. Сир розтерти виделкою і змішати з жовтками, додати 100 грам цукру, ванільний цукор, лимонну цедру, родзинки. Добре вимішати, додати манну кашу і злегка збити виделкою.
Білки і 50 грам цукру збити міксером до стану стійких піків, ввести в підготовлену сирну масу, обережно перемішати і викласти у змащену олією форму для запікання.
Поставити в гарячу духовку, запікати на середньому вогні хвилин 25 - 30 до появи рум'яної скоринки. Подавати зі сметаною або з топленим маслом, згущеним молоком, варенням.
Категория: Рецепти |
| Теги: кашу, цукру
Пиріг з цибулею і беконом
Зрази картопляні
Суп м'ясний з овочами в горщику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: