Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати порційний салат з рибою?
Салат виглядає дуже яскраво, святково. Головне при оформленні викласти рівні шари продуктів, щоб межі колірних переходів були чітко видні.
Що знадобиться для приготування

Дві відварених буряків
Мариновані огірки (за обсягом їх повинно бути стільки ж скільки буряків)
Невелика пиалка відвареного рису
Два невеликих болгарських перцю різних кольорів
Банка консервованої риби в олії (сайра, сардини і т. п.)
Три - п'ять зубчиків часнику
Пучок свіжого кропу
Майонез
Сіль за смаком

Приготування

Буряк відварюємо до готовності. Щоб вона була менш водяниста і не втратила колір, краще її варити на пару. Очистити і натерти на крупній тертці (або на тертці для корейської моркви.
На такий же тертці трьом мариновані огірки. Змішуємо буряк з майонезом, додаємо пропущений через прес часник. Пробуємо на смак, якщо любите гостру їжу - додайте ще часничку.
Відварений рис змішуємо з рубаним кропом і заправляємо майонезом.
Болгарський перець ріжемо дрібними кубиками.
Консервовану рибу розминаємо виделкою, додаємо трохи майонезу.

Збираємо салат так, щоб кожен наступний шар був тонше попереднього.
Перший шар - буряк з майонезом. Другий шар - рис, потім - риба і прикрашаємо салат шматочками болгарського перцю і зелень. Відразу ж можна подавати або прибрати в холодильник і дати настоятися. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, салат
Як приготувати запіканку з макаронів?
М'ясний рулет на пару
Солянка збірна м'ясна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: