Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати помідори, фаршировані бринзою?
Для приготування цієї закуски ідеально підійде гостра овеча бринза, бажано вибирати постарше і високої жирності. Якщо таку знайти не вдасться, то до молодої овечу бринзу потрібно додати трохи часнику і зелень. Закуска дуже проста, але виглядає ефектно і завжди виходить вдалою - поєднання гострої бринзи і солодкуватих помідор - безпрограшний варіант.
Необхідні продукти
П'ять - шість великих помідор
250 грам овечої бринзи
Кілька зубчиків часнику (для молодої бринзи)
Свіжа зелень петрушки і кропу
Трохи рослинного масла без запаху
Приготування

У помідорів зрізати верх, чайною ложечкою акуратно вибрати серединку. Якщо готуєте закуску на святковий стіл, зробіть фігурні зубчики по краю помідорів.
Бринзу натерти на крупній тертці, стару можна розім'яти виделкою. Часник видавити через прес, зелень дрібно посікти. Змішайте зелень з олією, додати до бринзі часник, все добре вимішати. Спробувати, якщо треба - підсолити. Наповнити фаршем підготовлені помідори, прикрасити гілочками зелені і відразу подати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, бринзу
Як зробити зефірний торт?
Мова під винним соусом
М'ятний лимонад
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: