Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пісний салат?
У салат можна додавати будь-які гриби смажені або мариновані, квасолю відварити або додати консервовану, а якщо квасоля в салатах не поважаєте - замініть її консервованим зеленим горошком.
Що знадобиться для приготування (пропорції довільні)
Квасоля (відварна або консервована у власному соку)
Гриби
Картоплю
Мариновані огірки
Ріпчасту цибулю
Зелену цибулю (не обов'язково)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

Ріпчаста цибуля нарізати півкільцями, обсмажити в олії. Додати нарізані скибочками свіжі (або консервовані) печериці, обсмажувати до готовності грибів. Якщо додаєте в салат, мариновані гриби, то їх потрібно дрібно нарізати (не обсмажувати).
Картоплю відварити в мундирі, остудити, очистити, нарізати кубиками. Змішати квасолю, картоплю, гриби з цибулею, додати нарізані кубиками солоні огірки, посолити і поперчити за смаком, посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею і заправити ароматним олією.
Замість квасолі можна додати в салат консервований зелений горошок.
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, ГРИБИ
Овочі в винному соусі по-монастирськи
Цибулевий суп
Рецепт дуже ніжних млинців
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: