Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пісний салат?
У салат можна додавати будь-які гриби смажені або мариновані, квасолю відварити або додати консервовану, а якщо квасоля в салатах не поважаєте - замініть її консервованим зеленим горошком. Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) Квасоля (відварна або консервована у власному соку) Гриби Картоплю Мариновані огірки Ріпчасту цибулю Зелену цибулю (не обов'язково) Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Ріпчаста цибуля нарізати півкільцями, обсмажити в олії. Додати нарізані скибочками свіжі (або консервовані) печериці, обсмажувати до готовності грибів. Якщо додаєте в салат, мариновані гриби, то їх потрібно дрібно нарізати (не обсмажувати). Картоплю відварити в мундирі, остудити, очистити, нарізати кубиками. Змішати квасолю, картоплю, гриби з цибулею, додати нарізані кубиками солоні огірки, посолити і поперчити за смаком, посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею і заправити ароматним олією. Замість квасолі можна додати в салат консервований зелений горошок. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |