Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пісні пиріжки?
Тісто виходить нейтрального смаку і підійде для пиріжків з будь-якою начинкою - солодкою, овочевий з грибами і крупами. Начинку для пісних пиріжків підбирайте по своєму смаку. Що знадобиться для приготування тіста 250 грам рослинного масла Склянку теплої води Пакетик сухих дріжджів 500 грам борошна Половина чайної ложки солі Половина чайної ложки цукру Приготування Воду злегка підігріти, щоб вона була трохи тепліше кімнатної температури. Змішати її з сіллю, цукром, олією. Борошно просіяти, змішати з дріжджами і всипати в рідину. Замісити м'яке тісто, накрити його плівкою і прибрати в холодильник на годину. В цей час можна зайнятися приготуванням начинки. Можна обсмажити будь-які овочі і до них додати гриби, відварити гречку і теж змішати її з смаженими грибами і смаженою цибулею, зробити солодку начинку з яблук або з густого повидла. Дати начинці охолонути і коли тісто підійде приступати до розбирання. Тісто розділити на три частини (або як вам зручніше). Розкачати одну частину в коло, нарізати сегментами як на рогалики, повинно вийти 12 шматочків. На широку сторону покласти трохи начинки, загорнути краї на середину, щоб не витекла начинка, і скачати рогалик. Викласти на змащене маслом деко, випікати 20 - 25 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |