Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пісне вівсяне печиво з мигдалем?
На мій погляд рецепт дуже вдалий. Випічка виходить схожою на печиво-мюслі - воно м'яке, і в теж час хрустке. Смачне, корисне і майже дієтичне, ну і ще один плюс - швидко готується.
Що знадобиться для приготування

100 грам вівсяних пластівців тонкого помелу
80 грам цукру
50 - 70 грам обсмаженого мигдалю
40 мл рослинного масла
Дві столові ложки рідкого меду
50 грам житнього борошна
Дві столові ложки лимонного соку
50 мл апельсинового соку

Приготування

Змішайте вівсяні пластівці з житнім борошном і цукром. Додайте попередньо обсмажений і крупно порубаний мигдаль, мед, рослинне масло, влийте лимонний і апельсиновий сік. Перемішайте руками, якщо маса вам здасться сухуватою - нічого страшного, рідина додавати не потрібно! В міру набухання вівсяних пластівців і перемішування вона придбає потрібну консистенцію. Після того як вымешаете тісто, залиште хвилин на десять відпочити.
розігрійте Духовку до 190 градусів. Деко застеліть пергаментом або папером для випічки, злегка змастіть її маслом. Змастіть руки олією і відривайте від маси невеликі шматочки. Скатуємо їх у кульки, величина має бути трохи менше волоського горіха. Потім долонькою сплющена кульку і викладіть на деко. Випікається печиво приблизно 15 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: деко, вівсяних
Як готується бефстроганов?
Салат з омлетом
Смажені кабачки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: