Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пісне рагу з картоплі і капусти?
![]() Що знадобиться для приготування Невеликий вилочок капусти (вагою до кілограма) 400 грам картоплі Дві морквини Дві цибулини Дві зубчики часничку Дві столові ложки томату Пучок свіжої зелені (або сушена зелень) Сіль і спеції за смаком Лавровий листочок Рослинна олія Приготування Капусту нашаткуйте (не дуже тонко), покласти в казанок або каструлю з товстим дном, влити дві склянки води і дві столові ложки рослинної олії. На невеликому вогні під кришкою, тушкуйте 45 хвилин. Наріжте картоплю (крупно), цибулю - півкільцями, моркву - кружечками. Розігрійте масло в сковорідці, спочатку злегка обсмажте картоплю, додайте цибулю з морквою і теж трохи підрум'яньте. Посоліть, приправте спеціями, додати томат і обсмажуйте ще три - п'ять хвилин. Коли капуста буде готова, викладіть картоплю з цибулею і томатом, потушкуйте ще п'ять хвилин. Покладіть подрібнений часник, лаврушку, мелений перець, додайте ще масла (якщо потрібно). Посоліть за смаком, покладіть свіжу або сушену зелень і знімайте з вогню. Дайте готовому блюду кілька хвилин настоятися - воно стане ще смачніше. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |