Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пісне рагу з картоплі і капусти?
Це зимовий варіант пісного рагу. Влітку звичайно вибір овочів більше і в рагу можна додавати будь-які свіжі овочі, які ви любите, а томатну пасту замінити свіжими помідорами.
Що знадобиться для приготування

Невеликий вилочок капусти (вагою до кілограма)
400 грам картоплі
Дві морквини
Дві цибулини
Дві зубчики часничку
Дві столові ложки томату
Пучок свіжої зелені (або сушена зелень)
Сіль і спеції за смаком
Лавровий листочок
Рослинна олія

Приготування

Капусту нашаткуйте (не дуже тонко), покласти в казанок або каструлю з товстим дном, влити дві склянки води і дві столові ложки рослинної олії. На невеликому вогні під кришкою, тушкуйте 45 хвилин.
Наріжте картоплю (крупно), цибулю - півкільцями, моркву - кружечками. Розігрійте масло в сковорідці, спочатку злегка обсмажте картоплю, додайте цибулю з морквою і теж трохи підрум'яньте. Посоліть, приправте спеціями, додати томат і обсмажуйте ще три - п'ять хвилин.
Коли капуста буде готова, викладіть картоплю з цибулею і томатом, потушкуйте ще п'ять хвилин. Покладіть подрібнений часник, лаврушку, мелений перець, додайте ще масла (якщо потрібно). Посоліть за смаком, покладіть свіжу або сушену зелень і знімайте з вогню. Дайте готовому блюду кілька хвилин настоятися - воно стане ще смачніше.
Категория: Рецепти |
| Теги: рагу, картоплю
Як приготувати рибний торт з крекерами?
Вівсяне печиво з яблуками
Як смачно приготувати ніжну свинячу печінку з солоними огірочками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: