Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пісне медове печиво?
У тісто можна додати чайну ложку готової пряникової суміші. Але її не завжди можна знайти, і буде простіше скласти пряничную суміш самостійно, змішавши в бажаної пропорції мелену корицю, гвоздику, імбир і мускатний горіх.
Що знадобиться для приготування
Половина склянки меду (рідкого)
Чверть склянки цукру
Приблизно дві склянки борошна
Три столових ложки рослинного масла
Чайна ложка соди
Чайна ложка суміші кориці, гвоздики, імбиру і мускатного горіха
Щіпка солі
Трохи будь-яких горіхів для прикраси (за бажанням)

Приготування

У мед додайте цукор, рослинне масло і сіль, поставте суміш на водяну баню. Потримайте до повного розчинення цукру, зніміть і додайте соду. Маса повинна збільшитися в обсязі, побіліти і вспінитися - це буде сигналом що погасилась сода. Додайте суміш прянощів, поступово підсипати просіяне борошно. Починайте вимішувати тісто, воно буде дуже еластичним, слухняним в роботі, м'яким і не прилипающим до рук.
присипте Стіл борошном, розкачайте тісто в пласт товщиною 0,5 см і формочками вирізуйте печиво. Викладайте його на деко застелене папером, зверху покладіть горішок, можна посипати великим цукром.
Випікається печиво в розігрітій до 160 градусів духовці приблизно 10 - 15 хвилин, не довше. Якщо перетримати печиво, воно стане твердим.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Печиво
Яблучка в сирному тісті
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
Як зробити смачне морозиво з банана?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: