Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пісне медове печиво?
![]() Що знадобиться для приготування Половина склянки меду (рідкого) Чверть склянки цукру Приблизно дві склянки борошна Три столових ложки рослинного масла Чайна ложка соди Чайна ложка суміші кориці, гвоздики, імбиру і мускатного горіха Щіпка солі Трохи будь-яких горіхів для прикраси (за бажанням) Приготування У мед додайте цукор, рослинне масло і сіль, поставте суміш на водяну баню. Потримайте до повного розчинення цукру, зніміть і додайте соду. Маса повинна збільшитися в обсязі, побіліти і вспінитися - це буде сигналом що погасилась сода. Додайте суміш прянощів, поступово підсипати просіяне борошно. Починайте вимішувати тісто, воно буде дуже еластичним, слухняним в роботі, м'яким і не прилипающим до рук. присипте Стіл борошном, розкачайте тісто в пласт товщиною 0,5 см і формочками вирізуйте печиво. Викладайте його на деко застелене папером, зверху покладіть горішок, можна посипати великим цукром. Випікається печиво в розігрітій до 160 градусів духовці приблизно 10 - 15 хвилин, не довше. Якщо перетримати печиво, воно стане твердим. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |