Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з сиром і сиром?
Настійно рекомендую цей пиріг як чудову несолодке випічку! Додайте побільше зелені і трав-приправок - з ними начинка буде ще смачніше. Робиться пиріг досить просто. Що знадобиться для тіста 100 грам сиру 100 грам вершкового масла або маргарину (або 80 мл рослинного масла) Склянку борошна Для начинки 100 грам сиру 100 грам твердого сиру Два яйця Половина склянки сметани Три часточки часнику Сіль за смаком Свіжа зелень (цибуля зелена, петрушка, кріп) Приправи за смаком (добре підходить базилік) Приготування Сир розім'яти виделкою і змішати з вершковим маслом або маргарином кімнатної температури. Додати стакан просіяного борошна, вимісити м'яке тісто. Якщо готуєте з рослинним маслом, то можливо борошна знадобиться трохи більше. Тісто розподілити по дну форми (діаметр форми 21 см). Для начинки змішати тертий сир з сиром, додати сметану, пропущений через прес часник. Яйця розділити на білок і жовток, один жовток залишити для змащування верху, решту збити і вмішати в начинку. Додати дрібно нарізану зелень, приправи, посолити за смаком. Викласти начинку на тісто, верх змастити жовтком (його змішати з водою) і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікають пиріг 40-45 хвилин (до підрум'янення верху). Даємо пирогу охолонути і насолоджуємося смачною випічкою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |