Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з сиром і яблуками?
У пирога, окрім дивовижного, ніжного смаку, є ще незаперечні достоїнства. А саме - дуже простий і доступний набір продуктів, швидкість і нескладність приготування.
Необхідні продукти
Два яблука
Три - чотири столові ложки борошна
200 грам сиру
Три яйця
30 - 50 грам вершкового масла
Цукор за смаком
Пакетик ванільного цукру
Приготування

На сковорідці, в якій буде випікатися пиріг, розтопити олію і покласти нарізані часточками яблука (кожне яблуко розрізати на вісім часточок). Яблука обсмажуйте поки вони не стануть злегка м'якими, потім зніміть з вогню, посипте яблука парою чайних ложок цукру.

Збийте яйця з цукром (кількість цукру беріть за смаком, додайте ванільний цукор. Потім покладіть сир і борошно і збивайте ще дві - три хвилини. Спробуйте на смак, якщо треба - додати ще цукру. Готове тісто вилити на яблука, поставте в духовку на півгодини. Випікають пиріг при температурі 180 - 200 градусів. Готовність обов'язково перевірте сірником, якщо суха, пиріг готовий.

Візьміть тарілку, накрийте пиріг і переверніть так, щоб яблука виявилися зверху. Дайте пирогу охолонути, наріжте на шматочки. За бажанням можна посипати його цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, Яблука
Короп, фарширований шматками, заливний
Як готуються закусочні млинці?
Як приготувати банановий пудинг по-американськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: