Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з сиром і яблуками?
У пирога, окрім дивовижного, ніжного смаку, є ще незаперечні достоїнства. А саме - дуже простий і доступний набір продуктів, швидкість і нескладність приготування. Необхідні продукти Два яблука Три - чотири столові ложки борошна 200 грам сиру Три яйця 30 - 50 грам вершкового масла Цукор за смаком Пакетик ванільного цукру Приготування На сковорідці, в якій буде випікатися пиріг, розтопити олію і покласти нарізані часточками яблука (кожне яблуко розрізати на вісім часточок). Яблука обсмажуйте поки вони не стануть злегка м'якими, потім зніміть з вогню, посипте яблука парою чайних ложок цукру. Збийте яйця з цукром (кількість цукру беріть за смаком, додайте ванільний цукор. Потім покладіть сир і борошно і збивайте ще дві - три хвилини. Спробуйте на смак, якщо треба - додати ще цукру. Готове тісто вилити на яблука, поставте в духовку на півгодини. Випікають пиріг при температурі 180 - 200 градусів. Готовність обов'язково перевірте сірником, якщо суха, пиріг готовий. Візьміть тарілку, накрийте пиріг і переверніть так, щоб яблука виявилися зверху. Дайте пирогу охолонути, наріжте на шматочки. За бажанням можна посипати його цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |