Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з пісочного тіста з сиром і яблуками?
Пісочне тісто і ніжний сирний крем. Дуже смачно і при цьому не надто солодко і калорійно. Що знадобиться для приготування тіста 100 грам вершкового масла або маргарину Дві столові ложки цукру 180 грам борошна Одне яйце Пакетик ванільного цукру Для начинки 500 грам хорошого жирного сиру Два жовтки Три столові ложки цукру Дві столові ложки крохмалю Три столові ложки родзинок Три яблука Три - чотири яєчних білка Приготування Борошно змішати з цукром і ванільним цукром, нарізати м'яке масло або маргарин прямо в борошно і порубати ножем в крихту або розтерти руками. Потім додати яйце, швидко замішати тісто. Загорнути в пакет, покласти в холодильник на півгодини. Для начинки розпарити ізюм на водяній бані, обсушити. Яблука нарізати шматочками. Тісто дістати з холодильника, викласти в роз'ємну форму, розподілити долонькою по дну і бортикам. Побити виделкою щоб не вздувалось і поставити в духовку. Злегка підрум'янити корж. Збити жовтки з цукром, додати крохмаль, сир, родзинки, яблука. Розмішати. Білки збити в міцну піну, обережно з'єднати з сирною начинкою. Вилити її на корж, розрівняти. Змастити верх яйцем, випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 35 - 40 хвилин. Готового пирога дати повністю охолонути і нарізати на шматочки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |