Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з пісочного тіста з сиром і яблуками?
Пісочне тісто і ніжний сирний крем. Дуже смачно і при цьому не надто солодко і калорійно.
Що знадобиться для приготування тіста
100 грам вершкового масла або маргарину
Дві столові ложки цукру
180 грам борошна
Одне яйце
Пакетик ванільного цукру

Для начинки

500 грам хорошого жирного сиру
Два жовтки
Три столові ложки цукру
Дві столові ложки крохмалю
Три столові ложки родзинок
Три яблука
Три - чотири яєчних білка

Приготування

Борошно змішати з цукром і ванільним цукром, нарізати м'яке масло або маргарин прямо в борошно і порубати ножем в крихту або розтерти руками. Потім додати яйце, швидко замішати тісто. Загорнути в пакет, покласти в холодильник на півгодини.
Для начинки розпарити ізюм на водяній бані, обсушити. Яблука нарізати шматочками.
Тісто дістати з холодильника, викласти в роз'ємну форму, розподілити долонькою по дну і бортикам. Побити виделкою щоб не вздувалось і поставити в духовку. Злегка підрум'янити корж.
Збити жовтки з цукром, додати крохмаль, сир, родзинки, яблука. Розмішати. Білки збити в міцну піну, обережно з'єднати з сирною начинкою. Вилити її на корж, розрівняти. Змастити верх яйцем, випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 35 - 40 хвилин. Готового пирога дати повністю охолонути і нарізати на шматочки.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, цукром
Цитрусові вафлі з шоколадним соусом
Як і в чому зберігати чай?
Швидкий і смачний салат (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: