Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з кабачками, бринзою і томатами?
Пиріг з розсипчастого тіста з ніжною, соковитою начинкою. Швидше він нагадує високу піцу, вегетаріанську, а тому на любителя. Але багатьом пиріг подобається навіть незважаючи на повну відсутність солідних м'ясних інгредієнтів. Що знадобиться для тіста 200 грам маргарину 300 грам борошна Одне яйце Чайна ложка солі Чайна ложка дрібно нарізаної зелені Одна - дві столові ложки кунжуту Для начинки Один середній кабачок Три помідора 250 грам бринзи (або адигейського сиру) Для заливки 150 грам сметани Три яйця Три столові ложки молока Сіль, перець, спеції і приправи за смаком Приготування Пиріг готується в круглій формі діаметром 26см, яку потрібно змастити маслом. Готуємо тісто. Маргарин рубаємо з борошном в крихту, додаємо зелень, сіль, яйце і замішуємо тісто. Скачуємо його в кулю, загортаємо у плівку і ховаємо в холодильник на годину. Від охолодженого тіста відрізаємо третина, решта розкачуємо за розміром форми (з урахуванням бортів). Викладаємо у форму, руками розподіляємо, притискаємо тісто до дна і бортів. На дно викладаємо кабачки, потім шар помідор, скибочки бринзи або сиру і знову кабачки, помідори, бринза (сир). Кабачки нарізані невеликими скибочками (вирізаємо серединку), помідори - кружечками. Робимо заливку. Збиваємо яйця з молоком і сметаною, щедро приправляємо спеціями, солимо, перчимо. Заливаємо цією сумішшю овочі. Тісто розкачати в пласт, посипати кунжутом і прокатати тісто качалкою. Потім нарізати смужками, зробити на пирозі решітку з тіста і поставити пиріг в гарячу духовку. Випікати при температурі 180 градусів близько години. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |