Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з чорносливом і горіхами?
В тісто додається велика кількість масла, і за рахунок цього пиріг виходить розсипчастим і може довго зберігатися не черствіючи. Втім, він такий смачний, що довго зберігати його ніяк не вийде. Що знадобиться для приготування П'ять яєць 200 грам вершкового масла або маргарину 200 грам цукру 200 грам борошна Півтори столових ложки какао 50 грам чорного шоколаду По 300 грам волоських горіхів і чорносливу Приготування М'яке масло або маргарин розтираємо з цукром. У цю масу по одному додаємо яйця і після кожного яйця додаємо трохи борошна. Ретельно розтираємо і розмішуємо, щоб не утворювалися грудочки. Коли всі яйця і борошно будуть додані, покласти в тісто какао (його змішати з ложкою цукру), шматочки шоколаду, нарізаний шматочками чорнослив і горіхи (їх попередньо підсушити і порубати). вистилаємо Форму пекарської папером (щоб не підгорів пиріг), виливаємо тісто і ставимо в розігріту до 180 градусів. Випікають пиріг 45-60 хвилин, час приготування залежить від особливостей духовки. Готового пирога дати охолонути на решітці і посипати цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |