Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печиво «Підківки»?
Приготувати таке печиво можна на будь-яке свято або побалувати у вихідний своїх домашніх смачною випічкою. Печиво довго не черствіє, і якщо зробити подвійну порцію, то печиво чудово збережеться в закритому посуді.
Що знадобиться для приготування
100 грам м'якого вершкового масла або маргарину
100 грам мелених горіхів
Три жовтки
Дві столові ложки сметани
150 грам цукрової пудри
250 грам борошна
Половина пакетика розпушувача
Щіпка солі
Пакетик ванільного цукру
Для глазурі знадобиться плитка шоколаду
Приготування

Горішки (волоські, лісові, арахіс, мигдаль - що є) злегка підсушити, подрібнити в блендері або в ступці в крихту. Цукрову пудру розтерти з м'яким маслом або маргарином (кімнатної температури), додати жовтки, ванільний цукор, сметану, ще раз розтерти. Можна скористатися міксером. Додати борошно, сіль, горішки, розпушувач і замісити м'яке тісто. Дати йому відпочити хвилин десять.

Розділити тісто на невеликі шматочки, кожного розкачати тонкі джгутики (товщиною в палець або навіть тонше) і нарізати на шматочки. Зігнути кожен у вигляді підкови, викласти на деко (його застелити папером для випічки) і поставити в гарячу духовку. Випікати при температурі 180 градусів до легкого підрум'янення.

Для глазурі розтопити шоколад на водяній бані. Занурити кінці подковок в шоколад, розкласти так, щоб печива не стикалися, і дати глазурі застигнути.
Категория: Рецепти |
| Теги: глазурі, Печиво
Як приготувати азу по-татарськи?
Як незвично замаринувати шашлик?
Пиріг з червоною смородиною і безе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: