Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво на розсолі з родзинками?
Печиво виходить пишне і солодке, розсипчасте, приємне на смак. Родзинки тут дуже доречний. Необхідні продукти Склянку цукру Склянку розсолу Чотири склянки борошна Чайна ложка соди (погасити оцтом) 50 грам родзинок Рослинна олія для змащування дека Приготування Ізюм залийте окропом на кілька хвилин або распарьте на водяній бані. Обов'язково обсушіть і обваляйте в борошні. Розсіл трохи підігрійте, додайте цукор і соду, всипте склянку борошна, розмішайте. Поступово додайте решту борошно і замішують тісто. Воно повинно вийти м'яким і не липнути до рук. Коли тісто добре вимісіть, додайте родзинки. готове тісто Розкачайте в пласт товщиною приблизно півсантиметра, склянкою або формочками вирізуйте печиво, наколіть його виделкою і відразу ж перекладайте на змащене маслом деко (або застеліть його папером для випічки). Випікайте печиво при температурі 180 градусів 10 - 15 хвилин. Якщо випікаєте на пекарської папері, знімайте печиво з дека ще гарячим, потім буде важче відокремити папір. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |