Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печінковий паштет з горіхами і чорносливом?
Якщо ви готовим магазинним паштетам віддаєте перевагу здорову, домашню їжу, зверніть увагу на цей рецепт. Ніжний паштет з курячої печінки вдало доповнюють волоські горіхи і чорнослив. Додавання чорносливу надає паштету солодкуватий смак, але можна додати лише кілька штучок тільки для аромату. Що знадобиться для приготування 300 грам курячої печінки Одна цибулина Одна морквина (за бажанням) 150 грам чорносливу 150 грам ядер волоського горіха 100 грам вершкового масла Сіль, перець за смаком Рослинна олія Приготування Чорнослив замочіть в холодній воді на 20 хвилин, потім обсушити, видаліть кісточку. Цибуля наріжте півкільцями, моркву - брусочками. Обсмажте в олії до прозорості цибулю, додайте моркву, тушкуйте, поки морква не стане м'якою. Потім покладіть чорнослив (цілий), тушкуйте ще хвилин п'ять. Додайте печінку (її потрібно нарізати шматочками), посоліть, приправте перцем, обсмажуйте на невеликому вогні, поки печінка не поміняє колір. влийте трохи води, тушкуйте під кришкою п'ять хвилин. зніміть сковорідку з вогню, остудіть печінку. В блендері подрібніть волоські горіхи. Додайте вміст сковорідки, подрібніть до пюреобразного стану. Покладіть в оре вершкове масло і ще раз збийте. Перекладіть у форму, приберіть в холодильник. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |