Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печінковий паштет з горіхами і чорносливом?
Якщо ви готовим магазинним паштетам віддаєте перевагу здорову, домашню їжу, зверніть увагу на цей рецепт. Ніжний паштет з курячої печінки вдало доповнюють волоські горіхи і чорнослив. Додавання чорносливу надає паштету солодкуватий смак, але можна додати лише кілька штучок тільки для аромату.
Що знадобиться для приготування

300 грам курячої печінки
Одна цибулина
Одна морквина (за бажанням)
150 грам чорносливу
150 грам ядер волоського горіха
100 грам вершкового масла
Сіль, перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Чорнослив замочіть в холодній воді на 20 хвилин, потім обсушити, видаліть кісточку. Цибуля наріжте півкільцями, моркву - брусочками. Обсмажте в олії до прозорості цибулю, додайте моркву, тушкуйте, поки морква не стане м'якою. Потім покладіть чорнослив (цілий), тушкуйте ще хвилин п'ять. Додайте печінку (її потрібно нарізати шматочками), посоліть, приправте перцем, обсмажуйте на невеликому вогні, поки печінка не поміняє колір. влийте трохи води, тушкуйте під кришкою п'ять хвилин. зніміть сковорідку з вогню, остудіть печінку.
В блендері подрібніть волоські горіхи. Додайте вміст сковорідки, подрібніть до пюреобразного стану. Покладіть в оре вершкове масло і ще раз збийте. Перекладіть у форму, приберіть в холодильник.
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкуйте, покладіть
Як приготувати біфштекс по-мексиканськи?
Смачний яблучний пиріг
Як приготувати курячі котлети «Ніжні»
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: