Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пастуший сир?
Блюдо дуже калорійне і не корисне, але дуже смачне! Для щоденного меню його навряд чи можна рекомендувати, а от час від часу побалувати себе і своїх домашніх смачною гарячою закускою не забороняється. Блюдо відноситься до закарпатської кухні.
Що знадобиться для приготування
Твердий сир
Шинка (або варена ковбаса)
Рослинна олія

Для кляру

Борошно
Молоко
Яйця
Панірувальні сухарі
Приготування

Сир нарізати скибочками товщиною приблизно в один сантиметр. Нарізати шинку (теж не дуже тонко).
Приготувати кляр. Злегка збити яйця, змішати з молоком, трохи підсолити (зовсім трохи, не забувайте що сир і шинка вже солоні). Розмішати і всипати борошно. Тісто робимо майже як на оладки, але не таке густе. В окрему тарілочку насипати панірувальні сухарі. Беремо дві скибочки сиру, між ними кладемо шинку (ковбасу), опускаємо в кляр і обвалюють у панірувальних сухарях. Викладаємо на сковорідку де вже розігріте рослинне масло, і на середньому вогні обсмажуємо з двох сторін поки сир не стане м'яким і паніровка не підрум'яниться. Відразу ж, з пилу з жару подаємо закуску до столу. Дуже смачно з помідорами або томатним соком, а сир повинен бути неодмінно гарячим, коли охолоне смак змінюється.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: сир, вже
Як готується салат Уолдорф?
Як приготувати смачне желе зі сметани?
Як готується гостра сальса?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: