Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пастуший сир?
![]() Що знадобиться для приготування Твердий сир Шинка (або варена ковбаса) Рослинна олія Для кляру Борошно Молоко Яйця Панірувальні сухарі Приготування Сир нарізати скибочками товщиною приблизно в один сантиметр. Нарізати шинку (теж не дуже тонко). Приготувати кляр. Злегка збити яйця, змішати з молоком, трохи підсолити (зовсім трохи, не забувайте що сир і шинка вже солоні). Розмішати і всипати борошно. Тісто робимо майже як на оладки, але не таке густе. В окрему тарілочку насипати панірувальні сухарі. Беремо дві скибочки сиру, між ними кладемо шинку (ковбасу), опускаємо в кляр і обвалюють у панірувальних сухарях. Викладаємо на сковорідку де вже розігріте рослинне масло, і на середньому вогні обсмажуємо з двох сторін поки сир не стане м'яким і паніровка не підрум'яниться. Відразу ж, з пилу з жару подаємо закуску до столу. Дуже смачно з помідорами або томатним соком, а сир повинен бути неодмінно гарячим, коли охолоне смак змінюється. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |